Tropisk eviggrønn plante identifikasjon

May 28

Evergreens er planter som bo frodig og grønt hele året, også under kalde forhold. Det er flere tropiske varianter av disse plantene vil legge lys farge og behagelig duft til noen landskapet, inkludert innendørs natur.

Størrelse

Tropiske evergreens varierer i størrelse, gjør noen planter ideell for innendørs omsorg og noen bedre egnet for landskaper. For eksempel, dumb stokk, som opprinnelig vokste i regnskogen, er en dekorativ utendørs plante som vokser opp til 6 fot høy, og kan også trives innendørs på grunn av sin skygge toleranse. African violet, en innendørs tropisk evergreen, er betydelig mindre, og bare vokser opp til 6 inches.

Farger

Selv om tropisk evergreens har frodig grønt løv, inneholde mange av plantene blomstrer i varierende sjatteringer. For eksempel, mens houseplants som edderkoppen anlegget har slanke grønne blader med hvit eller sølv sentre, Jasmin plante funksjoner stjernefasong lyse hvite blomster gul i midten. Større utendørs planter, som kinesisk lue treet, viser mørke grønne blader og rødlig rosa blomster som er spesielt attraktivt kolibrier.

Funksjoner

Iøynefallende farger og solide grønne blader har noen tropiske eviggrønne planter andre merkbar og tiltalende funksjoner. Croton anlegget har for eksempel en klynge av hvite blomster i sentrum av anlegget og bladene som er dekket av fine hvite hår. Elefantører er tropiske planter som vokser godt innendørs, og kan skilte med store, brede blader, som gir anlegget navn, spesielt den Colocasia variasjonen, som bladene alene kan vokse til 20 inches lang.