Tropical tørr skog Biome planter

November 21

Tropical tørr skog Biome planter

Tropisk tørr skog er preget av en våte sesongen å bringe store mengder regn og en tørke som tørre årstiden der fuktighet er en mangelvare. Løvtrær, som miste sine blader på et tidspunkt i løpet av året, utgjør dette mesteparten av denne biome skog. I motsetning til en tropisk regnskog med året grøntområder kan utgytelsen av bladene av tropiske tørr skogen mer sollys til skogbunnen. Dette øker kratt veksten støtte større flokker av grazers og dyr som tære på dem for mat.

Indio naken

Indio naken er spansk for «den nakne indiske.» Vitenskapelig kjent som Bursera simarouba, har dette anlegget tilpasset tørke forhold ved klorofyll i barken grønne. Dette betyr at Indio naken kan photosynthesize mat selv når alle bladene har falt. Fotosyntese tar varmen fra solen, vann og karbondioksid fra luften lage sukker og stivelse. Fotosynteseaktiviteten evnen Indio naken kan bli redusert under en tørke, men anlegget har ikke å stole på stivelse lagret i sin vev. Eksempler på dette treet finnes i Santa Rosa nasjonalpark i Costa Rica, mellom-Amerika.(ref 1)

Acacias

Kalles thorn trær på grunn av mange toppene utblandet mellom bladene, dominerer akasie trær mye av den tropiske tørre skogen i Afrika. Bladene av dette treet er små, kalt pinnae, og har tilpasset for å holde seg vertikalt for å redusere vanntap og vannrett samle sollys for fotosyntesen. Overflod av små blader hjelper også med predasjon fra surfing dyr. Dyrene må omgå torner å mate og det er mer sannsynlig at noen blader vil bli liggende igjen. Trærne pleier å ha store kalesjer og komplekse rotsystem. Noen acacias har trykk roten systemer som kan gå dypt nok å tappe inn vannet tabellen. Andre spredt ut, så de kan fange alle tilgjengelige grunnvann nærmere til overflaten. Acacias vokser i Afrika, India og Sør-Amerika. Det er omtrent 700 arter av acacias, alle medlemmer av Belgfrukt familie.(ref 2)

Baobabtrær

Det er åtte forskjellige typer baobab trær i tørr tropisk skog i Afrika, nordvest Australia og øya Madagaskar. Den største er Adonsonia-digitata og finnes i sørlige deler av Afrika. Indiansk folk fortelle historier om treet blir plantet opp ned fordi når bladene har falt, de ligner spider-svømmehud utformingen av en rotsystem. Gjennomsnittlig høyde er mellom 80 og 100 fot, og det hovedavdeling trestamme kan vokse til å bli like brede. En, kalt Platland-Baobab er stor nok å huse en pub. Det blek rosa til hvite blossoms, opp til 8 inches bredt, blomster om natten og er pollinated av frukt flaggermus. De resulterende seedpods bo i treet inntil foraged av aper eller blåst av vinden. Frøene er ikke spiselig, men aper, i tillegg til mennesker, spise det pulveraktig stoffet i pods. Afrikanske stammefolk bland pulver med vann for å lage en drink som er høy i askorbinsyre.