Tropical Garden trær

April 10

Tropical Garden trær

Beslutningen om hvilke arter å velge avhenger delvis av mengden tilgjengelig plass. Tropiske ficus arter, som F. microcarpa er attraktivt, men kan vokse stor kroner. mens noen palmer kan vokse til mer enn 100 fot og overskygge en mindre hage. Noen av de beste tropisk hage trærne, som royal poinciana og plumeria, er kompakte og produsere årlige blomst viser.

Royal Poinciana (Delonix regia)

Royal poinciana (Delonix regia) er en Madagascan opprinnelig også kalt flamboyant. Den er dyrket i tropene som en skygge treet brukes til linje gatene. Royal poincianas nå 40 fot høye og kan ha en krone minst like brede. Hele treet er dekket med store, oransje-til-røde blomster med skje-formet kronblad om våren og sommeren. Royal poincianas felle noen av deres bregne blader i de tørreste månedene, spesielt i lav regnskyll områder.

Plumeria (Plumeria Red elefanter)

Plumeria eller frangipani (Plumeria Red elefanter) er et tre opptil 25 fot høy med kjøttfulle grener. Det er ofte vokst for sine velduftende og prangende. Dette komme klynger innrammet av de store, avlange, ovale bladene. I P. rubra, de er rosa, men flere nært beslektede arter, som s. alba, produsere hvite eller gule blomster. Plumerias belønne en skjermet solrikt sted i en tropisk hage med blomster skjerm om sommeren.

Kokos Palm (Cocos nucifera)

Kokos palm (Cocos nucifera) er egnet for en kyst, tropisk hage eller en med sandholdig jord. Kokos palmer vokser til 60 fot i høyden og produsere en krone av hengende, fjærlett blader. De produserer spiselig frø, kokosnøtter. Dette er tunge og kokos palmer ikke skal være plantet overalt hvor faller nøtter kan forårsake skade. Vanlig gjødsling gjør kokos palmer vokser raskt og forbedrer utseendet.

Silke Floss treet (Chorisia speciosa)

Det silke Dun eller kapok treet (Chorisia speciosa) er fra sørlige Sør-Amerika, men er dyrket mye over arter. Den når 60 fot høy med en vanskelige, grønn koffert som blir oppsvulmede på basen med alderen. Silke floss treet er løvfellende og produserer rikelig, rosa blomster med flekkete sentre på sin bar grein våren og forsommeren. De pære-formet seedpods inneholder en hvit floss brukes til ting puter.

Jacaranda (Jacaranda mimosifolia)

Jacaranda (Jacaranda mimosifolia) er en Amazonas løvtre med delt eller ofte blader som fern som i utseende. Det kommer minst 40 fot i høyden med en flattish krone og en god sommer skygge treet. Jacaranda er dyrket sin våren visning av himmelblå til lilla rørformede blomster, som kommer i store klynger og dekker kronen.