Trompet Lily informasjon

July 5

Liljefamilien er en stor, som består av hundrevis av ulike planter. Hver type lily har sin egen distinkte forskjeller, selv om noen kan være subtile og vanskelig å skille. Lily som skiller seg fra mange andre populære ulike er trompet lily. Denne blomsten er ganske unikt utseende og en interessant historie om hvordan det ble så populære utvalg utenfor sitt hjemland.

Historie

Lilium longiflorum - ofte kjent som påske lilje eller trompet lily - kommer fra Ryuku øyene i Japan. Ifølge en artikkel skrevet av Texas A & M University Department of hagebruk Sciences, kom trompet lily til USA rundt 1900-tallet, men det var ikke før etter første verdenskrig som det ble populær. Etter angrepet på Pearl Harbor, de japanske import av trompet lily pærer ble midlertidig avskåret som i sin tur gjorde blomster mye mer ønskelig, for ikke å nevne lønnsom for hjem dyrkere.

Utseende

Stilkene av trompet liljer er lang, slank og grønne, i stand til å nå mer enn 3 fot i høyden. Ved forfall har en trompet lily stamme rundt 30 slanke blader, varierer i størrelse fra 3 til 5 tommer. Blomsten seg med lenge hvite eller gule kronblad og ligner samme form som en trompet, som det blir navnet.

Vekst krav

Som med mange andre lily varianter, trives trompet lily i løs, fruktbar jord. Et tillegg av kompost til jord er gunstig for alle lily planting området, særlig i områder med tett leire jord. Trompet lily gjør best i et solrikt sted, selv om litt skygge er akseptabelt så lenge blomsten får morgensolen. Våt jord kan føre rot råtne i denne lily, så den trenger bare å bli vannet når jorden begynner å tørke ut.

Vanlige problemer

Trompet lily er utsatt for flere problemer, særlig botrytis mold, smidig halsen, rust, puffy blader bladlus og råte. Lated bekymre og vanlige programmer soppmidler og plantevernmidler kan hjelpe eliminere risikoen for alvorlige problemer. Dessverre kan råte problemer være vanskelig, om ikke umulig, å fastsette uten permanent skade anlegget.