Trinnvis over bakken Pool installasjon

June 20

En over bakken pool kan være et flott sted å kjøle seg ned på en varm dag. Mange velger over bakken bassenger fordi de er billigere og enklere å installere enn i bakken. En over bakken pool kan lett bli tatt etter varmt vær er over, gjør bassengene ideelt for personer med mindre verft. Du kan installere en over bakken pool selv med hjelp fra venner.

Basseng området valg

Start med å plukke ut et område å installere bassenget. Det ideelle stedet bør være så nivå som mulig og inneholder få om noen hindringer, som murstein og stein som kan installasjonen. Et basseng området også bør være plassert fra trær og busker hvis mulig å ferdig bassenget være fri for rusk slik en blader og frukt eller blomst kronblad. Hvis mulig, plassere bassenget i din eiendom der andre kan se og bli fristet til å bruke den når du ikke er hjemme.

Fjern webområdet

Tømme ut skitt og annet materiale fra valgt område. Plukke opp steiner, pinner og annet materiale som kan potensielt rote hull i bassengets fôr.

Mur Sand

Legge til mur sand til valgt område. Sand vil fungere som en buffer mellom bassenget og bakken. Sand bidrar til å myke opp området og gjør det lettere å unngå samler for mye vann i ett enkelt sted. Sand bør være tamped slik at den har en jevn overflate.

Bassenget vegg

Starte samlingen bassenget veggen. Sjekk produsentens anvisninger nøye til Kontroller at du har alle nødvendige materialer og deler. Veggene av bassenget skal passe inn i hverandre med et par enkle redskaper. Sjekk hver del mot brosjyre bildene.

Duken

Installere duken. Begynner ved unfolding duken på bakken å sjekke for eventuelle problemer eller feil. Du skal kunne feste rutefly til veggene av bassenget ganske enkelt. Glatt ut så mange rynker som mulig.

Fullføre installasjonen

Legge til alle resterende poster, rails og flere dekorative trim å fullføre installasjonen av bassenget. Når dette er oppnådd, kan du begynne å fylle den med vann.