Trinnvis Luke kontroll

October 7

Ugress er skadelig å beskjære helse. Ugress lekke viktige næringsstoffer og fuktighet fra avlinger. Hvis lov til å gå til frø, spre de gjør det vanskeligere å holde ugresset tilbake i fremtiden år. Tett Luke oppdateringer kan selv kvele ut gunstig plantevekst. Effektiv ugrasbekjempelse i felt som er oppdrettet er avgjørende for produksjonen av kvalitet avlinger.

Instruksjoner

•Treat feltet med et bredt spekter ugressmiddel før planting. Hva ugressmiddel brukes skal bestemmes av hva ugress er økende i feltet. De fleste ugress kontrolleres av en glyfosat-baserte ugressmiddel. Noen motstandsdyktig ugress som horseweed må behandles med en andre ugressmiddel som glufosinate, dicamba eller paraquat. Dette bør gjøres minst to uker før feltet er arbeidet eller boret. Bruk ugressmiddel bruke en spray tank som kan trekkes bak en traktor.

•Till feltet slå ugresset under. Til først gang omtrent to uker etter herbicid programmet til en dybde av ½ tomme. Till igjen tre uker senere til en dybde på 3/4 tommers.

•Plant avlinger i feltet. La nok plass mellom å ta jordfreser eller tiller tilbake mellom radene. For korn regnes en Radavstand 30 inches som standard. Soyabønner har høyest avkastning plantet bare 15 inches hverandre.

•Treat hele feltet med en før fremveksten ugressmiddel etter avlinger har blitt etablert. Ta kontakt med de lokale ugressmiddel behandling myndighetene, sertifisert selgere eller universitetet utvidelse for å velge en herbicid som er sikker for bruk på avlingen du vokser. En tank blanding av et glyfosat-baserte ugressmiddel og en 2,4-D ugressmiddel anbefales. Les pakken av Plantegiften du velger for å sikre det er passende for utviklingstrinn avlinger er på. Bruke en spray coop å komme mer komplett dekning av feltets overflaten og forhindre utilsiktet beskjære skade.

•Apply gjødsel bare til rader av avlingen. Kringkasting gjødsel strømmer ugress mellom beskjære og bør unngås. Bruk en gjødsel vedlegg, som festes til din jordfreser, for å spre gjødsel langs raden beskjære.

•Drip vanne feltet å oppmuntre rask beskjære vekst og begrense ugress vekst. Drypp linjer må kjøres over feltet, langs rot bunnen av hver rad. Drypp linjer kan deretter kobles til en godt vannkilde, en sisterne eller landlige vann linjer å gi konstant langsom vanning for planter.

•Till eller dyrke 1 til 2 inches dyp mellom rader i vekstsesongen til grensen ugress vekst, spre og frø. Dyrke en eneste gang når bakken er tørr og korn er mellom 8 og 10 inches høy, eller soyabønner er i sin tredje blad fasen er ansett som den mest effektive metoden å arbeide jord i vekstsesongen. Timing dyrking nøye vil begrense antall ganger jord må arbeides i vekstsesongen å unngå komprimering og erosjon som kan oppstå er jord er overarbeidet.