Trinnvis forgård planer

January 6

Når du forbedre forgård legger du panikk hjem, som gir betydelig til videresalg verdi. Når det gjelder å gjøre er forgård det mye mer enn bare å kjøpe noen planter i lokale oppussing butikken. Du må tenke det og har en god trinnvis plan.

Flyt

Forgård trenger å strømme. Hvis du har et stort tre på én side av forgården skulle da det bli motvirket av noe på den andre siden, som en statue eller annen treet. Den beste måten å sikre riktig vannføring er å bestemme et tema for forgård som din første planlegging skritt. Temaet kan være noe du så i en oppussing magazine at du likte, eller det kan være en fargetema som du tror aksenter huset. Hvis huset har lyse du farger kan bruke lyse farger i gården. I noen tilfeller kan et lys hus står ut bedre hvis forgården blir mer. Det må også være et sentralt punkt i hagen din. Du må det ettall tingen det forgården design handler om. Det kan være foran døren til huset ditt, eller kan det vinduet bay i stua. Utforme rundt et samlingspunkt å gi forgård noen følelse av organisasjonen.

Prosessen

Landskapsarbeid har mange alternativer. Gardenguides.com foreslår vurderer hvor mye sollys plenen blir, hvordan sollyset reiser over eiendommen og hva slags landskapsarbeid alternativer ville best maksimere naturlig lys. Enkel hage med blomster omkranset av stein kan være svært effektive, men du bør også vurderes en multi-level landskapsarbeid skjerm som setter forskjellige planter på ulike nivåer bruke betongkloss rammer fylt med jord. Motivet kan se best hvis presentert i deler og lag, så vurdere mange landskapsarbeid metoder som kan brukes til å lage separasjon i plenen design. Plan hvor du vil plassere belysning i gårdsplassen til å markere ditt hjem og din hage natten.

Materialer

Bruke planter som kan vokse i din del av landet. Folk som bor i nordstatene kan som et palmetre i hagen deres men det er en god sjanse den ikke vil overleve. Et sprinkleranlegg ville være fordelaktig å hjelpe opprettholde skjønnhet forgård, og du kan angi din sprinkleranlegg på en timer så det tar vare på plenen selv når du ikke er der. Tegne verksted planen på papir slik at du kan få et inntrykk av hva slags planter du trenger og mengder kjøpe. Planlegg hvordan du vil kjøre sprinklere og makt til deler av plenen før du investerer i materialer. En solid plan kan sikre at du ikke bruker mer enn du har råd til og at jobben blir gjort riktig.