Trinnene i å trekke opp en tørketrommel stikkontakt

April 2

Trinnene i å trekke opp en tørketrommel stikkontakt

Elektrisk tørketromler bruker strøm til å varme luften og sirkulere det våte klær å tørke. Varmekoilene bruker en betydelig mengde strøm på 240 volt og mellom 20 og 24 ampere gjeldende. Tørketrommel kontrollene opererer på 120 volt og en liten strøm av mindre enn 1 ampere. National Electric Code krever 4-tråds stikkontakt og apparatet ledning med separat bakken og nøytrale ledninger. Alle ny tørketrommel stikkontakt installasjon må inkludere en 4-spiss mottaket og ledninger.

Instruksjoner

Hovedpanelet tilkoblinger

•Installer omsluttet nye kabelen mellom tørketrommel beholder plasseringene og viktigste servicepanelet. La ca 4 fot ekstra kabel å arbeide med servicepanelet og om en fot på den nye plasseringen for mottaket.

•Vri av viktigste strømbryteren og fjerne service panel tilgang skruene. Fjern luken og sett det til side. Nye overbelastningsbryteren inn et tomt par spor og trykk den på plass til det klikk.

•Plasser blad av skrutrekkeren mot en runde knockout plugg på servicepanelet. Gi tilbake til skrutrekker håndtaket en moderat kran med en hammer eller hælen på hånden bøye den ut. Forstå pluggen med den lineman tang og vri den av. Sett inn en omsluttet kabel foring i knockout hullet.

•Strip ca 4 fot vindsperre fra kabelen med kabel-ripper og kutt den av. Sett ledningene gjennom foringen og inn servicepanelet til 1/4 til 1/2 tommers av sheathing er innenfor boksen. Følg ledningene organisasjonen i panelet brukes av originalen installert pent rute ledninger.

•Guide Bart bakken wire til bakken buss bar og trimme den lengde med Tanga. Bakken ledningen inn i en tom buss posisjon og Skru fast. Gjenta dette for hvit nøytrale wire og nøytrale buss, men stripe 1/2 tommers isolasjon fra wire slutten. Du kan identifisere bakken og nøytrale busser barmark og hvite nøytrale ledninger som går til dem. Mange panelene bruke samme buss for både bakken og nøytrale wire.

•Guide to farget varme ledninger til nye dobbelpols breaker og klippe dem til lengde. Stripe 1/2 tommers isolasjon fra hver kabelände. Sett inn hver kabelände i en strømbryter terminal - hver ledning må være i en annen terminal. Stram terminal skruene.

•Gå nye overbelastningsbryteren til stillingen. Fjerne to døren fortrenging fra paneldekselet for nye dobbelpols breaker. Sett på dekselet til servicepanelet og installere skruene. Slå viktigste strømbryteren på on å gjenopprette makt til huset.

Tørketrommel Outlet ledninger

•Strip 8 inches av vindsperre fra slutten av omsluttet kabelen. Ta knockout pluggen fra boksen beholder ledninger og sett en kabel foring i hullet. Sett kabelen inn koplingsboks gjennom foringen.

•Monter koplingsboks til veggen med skruene som følger. Du må kanskje bruke drywall ankere for å montere boksen. Følg produsentens anvisninger for montering av koplingsboks.

•Strip 1/2 tommers isolasjon fra slutten av hver ledning med wire strippere. Bakken ledningen inn grønne bakken terminalen på ny tørketrommel utløpet. Plass den hvite nøytrale ledningen inn i terminalen merket "W." To farget varme ledninger går inn i de resterende to terminalene som kan være merket "Linje" eller "L1" og "L2." Stram terminal skruene fast.

•Plasser uttaket i boksen ledninger folding ledningene bak stikkontakten som du Skyv den inn. Sikre uttaket til boksen ledninger med den medfølgende skrue eller skruer. Slå strømbryteren på on og du er klar til å koble tørketrommelen til nye utløp.