Trinn stigen informasjon

March 26

Trinn stiger er verktøy, og som i de fleste verktøy, grunnleggende sikkerhetsregler må bruke. Trinn stiger kommer i tre forskjellige materialer og i ulike lengder. Det er viktig å bruke riktig stigen for jobben og overholder alle regler å unngå alvorlige skader. Trinn stiger kommer også med bruk instruksjon etiketter som må følges.

Beskrivelse

Trinn stiger er laget av tre, metall (aluminium) eller glassfiber, og ment for bruk av én person. Trinn stiger er bærbar og selvbærende, nonadjustable i lengde, med hengslet design som tillater dem å kaste flatt. Lengden på sideskinnen av stigen kan være alt fra 3 til 20 fot. Trinn stiger som måler mindre enn 3 feet er trinn avføring.

Tre punkt-til-kontakt klatre

Den sikreste måten å klatre en stige er "Three poeng-av-kontakt" metoden, ifølge LadderSafety.org. Dette betyr at hele ganger, enten stigende eller synkende, klatrer må møte stigen og to hender og en fot på stigen, eller en hånd og Ben på stigen. Denne sikkerhetsnett reduserer sjansene av sklir og faller.

Betraktninger

Materialet som brukes i stigen, og arbeidsmiljøet, må tas i betraktning. En aluminium stigen bør ikke brukes hvis du arbeider i en elektrisk kilde fordi aluminium leder elektrisitet. Et sjokk kan forårsake et fall eller død. Når strøm ikke er en bekymring, en aluminium stigen er enklere å håndtere som den veier mindre enn tre eller glassfiber. Men ingen stigen bør tillates å kontakt med live elektriske ledninger.

Funksjonen

Funksjonen av plikt vurdering på stigen Angir maksimal mengde vekt stigen kan bære. I tillegg til kroppsvekt må andre faktorer vurderes, som vekten av verktøyene brukes, klær og utstyr og noen forsyninger lagres på stigen, som maling. Det er fem kategorier for plikt karakterer, som spenner fra ekstra kraftig på 375 pounds til lys plikt, som er 200 pounds.

Forebygging/løsning

Funksjonen i en stigen er å gi sikkerhet ved arbeid på forhøyet høyder. Det er imidlertid viktig å bruke ulike typer stiger for ulike jobber for å hindre skade. Hvis arbeider på flere ulike høyder, kan en forlengelse stigen---som er justerbar i høyde---i motsetning til en stigen, være mer passende.

Advarsel

Ifølge den amerikanske forbruker produktet Safety Commission (CPSC), er det mer enn 164,0000 akutten-behandlet skader, hvert år, på grunn av bruk av stiger. CPSC tilbyr en rekke sikkerhetstiltak på deres hjemmeside (se ressurser).