Trinn for trinn hvordan å reparere en taket kanten

February 3

Trinn for trinn hvordan å reparere en taket kanten

Taket kantene ta mye av misbruk. Regnvann skjenker over dem, vinden prøver å blåse under dem og alle grener eller gjenstander som treffer taket ditt vil mest sannsynlig treffe kanten først. Holde taket edge i god stand bidrar til å holde din hele taket i god stand. Råte spres gjennom tretak medlemmer som stille brann, og det begynner ofte på takets edge. Sjekk din taket kanten annethvert år i en tørr tid av året for å minimere sannsynligheten for regn mens reparasjoner er gjort.

Instruksjoner

Stå et sted på en stige slik at du er øyehøyde med kanten av taket ditt. Løft den nederste raden i Helvetesild med flat skraper eller gips kniv, være forsiktig med å løfte den langt nok å forårsake sprekker i at helvetesild. Undersøke taket kanten. Merk at Helvetesild med kritt i alle at du oppdager skaden til kryssfiner terrassebord eller metall blinkende kanten.

•Skjære flat metall blinkende i kvadrat flekker litt større enn områdene i terrassebord mørke eller weathered. Gjøre kutt med tinn snips.

•Apply konstruksjon lim eller blinkende reparer til baksiden av oppdateringen og skyv det under Helvetesild å dekke den skadede delen. Bruk en hammer til å kjøre to ring skaft negler med en gummi skive gjennom Helvetesild og blinkende å holde oppdateringen på plass.

•Bytt dårlig rustet eller skadet kanten blinker. Kile Helvetesild opp slik at blinkende er lett tilgjengelig ved hjelp av en tre-blokk under en flat skraper eller gips kniv. Starter i den ene enden og forsiktig lirke blinkende opp fra bunnen av taket kanten med små flate snuse bar. Arbeid langs kanten, løfte blinkende til neglene slipper. Vanligvis vil det være i 8 - til 12-fots deler. Når en inndeling er løs, legge det ned nøye hvor ingen vil gå på neglene.

•Apply en perle av blinkende caulk til baksiden av et nytt stykke av blinkende det samme størrelse som den gamle blinkende og spikeren i stedet, med blinkende spiker og hammer.

•Skjære gamle blinkende i liten biter å passe i søppel kan med tinn snips og kast dem.

Tips og advarsler

  • Dårlig råtnet ares, eller store deler av skaden er alvorlig og skal bringes til seg oppmerksomheten til forsikringsselskapet. Råte og store deler av mørke terrassebord indikere grus feil. Som del av taket bør være profesjonelt reparert umiddelbart for å hindre innvendig vannskader.