Trimming av Areca Palm i gården

May 20

Trimming av Areca Palm i gården

Areca palm, innfødt til Madagaskar og oftest referert til som en gul sommerfugl palm eller gylne stokk palm, tilhører familien arecacea/palmae og er en av de mest brukte palmene i utendørs landskapsforming. Areca er populært fordi det er billig, krever lite vedlikehold både lys og vann, gjør en utmerket dekker plante og legger tropisk smak til enhver uteområder. Areca palmer er så billig og enkelt, faktisk, at noen landscapers kaller dem "kast palms." Areca krever ikke mye trimming eller beskjæring, men litt vedlikehold vil resultere i en langt mer attraktiv Palme i løpet av årene.

Beliggenhet i gården

Hvor mye trimming kreves avhenger i stor grad på hvor areca er plantet i hagen. Eldre bladene vil gult i direkte sollys, og selv tørr ut til en grå masse av døde blader. For å minimere mengden av beskjæring nødvendig, holde areca på et sted som er velsignet med lyse, men indirekte lys.

Alder plantet

I en alder av en palme er en faktor når det er plantet. En fem - seks år gamle palme vil håndtere direkte sollys også. Det kan være en liten økning i gulnede bladene, men anlegget vil være robust og sunn. Når det er yngre enn fem, men areca er langt mer følsom for lys, og plasseringen i for intens et sted i gården vil føre til gulfarging av blader, som vil nødvendiggjøre mer trimming og beskjæring å holde det attraktive.

Culms

Som areca palm aldre og blir større, mye av løv begynner å samle seg rundt sin culms eller stammer. Som med mange palmer, at løvverk blir ofte delvis tørr og død og, mens ikke lenger i live, vil ikke være så lett å fjerne. Profesjonell beskjæring kan koste så mye som $300. Men kan du unngå dette helt med litt vedlikehold og trimming.

Trimming og beskjæring

Trimming, er hvis det gjøres regelmessig, en relativt lett ork. Cyt bort noen gulfarging forlater base, og fjern tørr eller døde vegetasjon rundt culms. Hvis du bruker areca som et dekke slags, om frem en gjerde, en bak veggen, eller bare for å opprette en skjerm, må du huske at overdreven beskjæring kan forlate hull. Også holde dette i tankene når plante arecas og bestemme hvordan du kan plassen dem i din hage. Arecas kan overføres ved å klippe friske blader på basen og nyplanting dem.

Potensielle problemer

Hvis det er igjen for å overgrow, blir areca mer tidkrevende og vanskelig å beskjære. Mens det er definitivt et lite vedlikehold anlegg, vil areca være mest attraktive når beskjæres regelmessig. Også kan gitt areca's potensiale til å vokse opp til 30 fot høy, det komme en tid når trimming det er ikke lenger mulig uten spesialisert utstyr. Culms, selvfølgelig, kan alltid opprettholdes, men når palm har nådd en utilgjengelig høyde, ansette en profesjonell hvert par årene kan være det beste alternativet.