Triks for hvordan å rense Baderom vask

August 5

Triks for hvordan å rense Baderom vask

Vasken er en del av badet som blir brukt flere ganger om dagen, så hvis det blir tilstoppet, kan det sette en ekte demper på din daglige rutine. I en tett vask, vann står for lengre tid, hvis den tømmer hele, og dette etterlater skitt og rester som bosetter seg på Vaskens overflate. Det er flere triks som hjelper deg holde vasken klart.

Årsaker til en tette Baderom Oppvaskkum

Badet vasken blir vanligvis tilstoppet når tannkrem eller hår skylles ned i avløpet. Over tid, resten av såpe, tannpasta og hår bygger opp og begynner å klamre seg til sidene av røret, gradvis reduserer rommet gjennom vann kan flyte. Til slutt, kan røret bli helt stengt.

Bruker en Plunger

En stempelholderen er en av de raskeste og enkleste måtene å rense Baderom vask. Du må bryte gjennom den tette buildup og energisk sugekraft og stuper makt vil bryte gjennom de fleste tresko. Bruk din husholdning stempelet, eller kjøpe en liten vask stempelet å holde på hånden for din vasken avløp. Fjern bunnpluggen og dekke opp overflyt hullet med et stykke av tape. Stupe bad vasken, slik at du opprettholder en tett forsegling, og oppfølging av kjører varmt vann å vaske bort resten du nettopp brøt opp.

Bruke natron og eddik

Når baking soda og eddik reagere, lager de en kraftig skummende handling som fungerer godt når du skal tømme noe ned rørene dine å bryte opp tette. På egen hånd deodorizes bakepulver, mens eddik desinfiserer. Hell om en kopp natron i avløpet og hell i samme mengde eddik. La de ingrediensene skum for en time eller så, og skyll varmt vann i vasken.

Kommersielle renne renere

En kommersiell renne renere er ofte nyttig som en siste utvei. Hvis du velger å bruke en kjemisk renne renere å bryte opp tette, kontroller at produktet er merket trygt for avløp systemet, som noen rengjøringsmidler er for harde for plast og lignende rør. Bruk renere som instruert, og lese merkingen for å finne ut hvis støvsugeren er utformet for bruk i Bad områder, som dette vil målrette typene rester som i synke rør.