Triks for å installere Ikea dør hengsler

January 24

Triks for å installere Ikea dør hengsler

Hengslene er elementene som tillater to deler til å svinge uavhengig av hverandre, som med dører på skap eller i entryways. IKEA er et velkjent montering nødvendige møbler og tilbehør. Selskapet markedsfører sine produkter som enkle, lett å installere komponentene for gjør-det-selv på alle nivåer. Pakkene inkluderer alle de nødvendige maskinvare og selv grunnleggende verktøyene. For å gjøre montering av dørhengslene enda enklere, finnes det noen generelle snekker triks du kan huske på.

Inkludert verktøy

Mens verktøyene som følger med Ikea produkter er tilstrekkelig til å utføre oppgaven, er de på ingen måte behagelig å bruk, eller er de designet for effektivitet. De er bare grunnleggende nok slik at du kan montere hengslene på Ikea produktet. Møblene er allerede boret for hengsel skruer, men de inkludert redskapene hengslene er ikke de beste for jobben. Profesjonelle entreprenører ignorere disse elementene og bruke sine egne verktøy for komfort og fart.

Arbeide med en hjelper

En av de beste tipsene du kan følge når du installerer alle typer dører med hengsler element er å arbeide med en hjelper. Dette er fordi fire hender er bedre enn to, og mens en person holder døren på plass, den andre personen kan bruke relevante verktøy for å installere hengslene. En viss press er nødvendig å begrave festeskruene hengslene i materialet av Ikea produktet, og uten en hjelper, kan du spenne mot en vegg eller med knærne eller arbeid i noen andre vanskelig posisjon.

Bore Versus håndverktøy

En makt drill vinner hendene ned over håndverktøy hver gang, i form av både komfort og hastighet. Mens du kan velge å bruke din egen håndverktøy i stedet for det forsynt verktøy for å hjelpe fart ting sammen, hvis du virkelig ønsker å sette produkter Ikea sammen raskt og effektivt, er en håndholdt bore det beste valget. Så lenge du har skikkelig vedleggene til bruk med Ikea produktet, kan du bruke bore montere hengslene og fullføre monteringen av produktet.

Klemmer

En annen beste venn når det gjelder å installere hengsler av noe slag er en klemme. Klemmer hjelpe holde hengslene på plass mens du stramme skruene, og de er en må-ha verktøy hvis du monterer en Ikea produkt uten en hjelper. Klemmer kan også hjelpe deg holde dørene på plass mens du monterer den motsatte siden av hengslene, siden hengsler på døren samt boks ramme.