Tresko i toalettet

November 10

Tresko i toalettet

Plagsom toalett tette kan føre til en kostbar reparasjon regning fra en rørlegger. Du kan imidlertid prøve å fjerne tette deg å spare både tid og penger. Tresko er resultatet av overflødig toalettpapir, hår eller fremmedlegemer i avløpet. I enkelte tilfeller kan må du erstatte toalettet eller få en profesjonell reparasjon gjort.

Forberedelse

Forberede å fjerne toalett tresko ved å plassere nok av gamle håndklær ned bollen. Bruke en bøtte fjerne mesteparten av vannet i toalettet og eventuelle fremmedlegemer eller overflødig toalettpapir. Du vil kanskje bruk gummihansker for å holde hendene rene.

Stempelet

Bruk en grunnleggende toalett plunger, som er et bad viktig at du kan kjøpe på enhver dollar butikken, å stupe toalettet. Plasser overflaten av stempelet over hullet i toalettet og kaste opp og ned raskt men også godt for å fjerne tresko bruke sugekraft.

Slange eller Auger

Dypere tresko krever at du bruker en enhet som kan fysisk berøring og fjerne tresko, for eksempel en slange eller skap kvernen som har en krok-formet eller korketrekker vri på bunnen. Sette den inn i avløpet og vri den til du kommer til et objekt. Tvinn objektet for å grip den og trekke det sakte ut av toalettet. Hvis du ikke trekke det ut, kan du fortsatt løsne materialet og prøver å kaste den ut.

Avløp rengjøringsmidler

Ikke bruk avløp rengjøringsmidler tvinge tette ut. De fungerer ikke og er ikke utformet for å fjerne objekter. Hvis du ikke kan fjerne tresko selv, ringe en rørlegger for å få det profesjonelt fast.