Trerøtter og Drain Pipe skade

September 19

Trerøtter og Drain Pipe skade

Trerøtter er tiltrukket vann. Noen ganger etter vann, røtter møte rør og kan resultere i store og dyre - problemer. Det kan hende at enkelte arter, særlig de som foretrekker våt jord, mer problematisk for huseiere enn andre. Disse inkluderer willows, poplars og sølv maples, ifølge The Morton Arboretum. Selvfølgelig, riktig plassering av små trær vil forhindre dette problemet, men rør som er i utmerket form og behold tiltrekke ikke trerøtter i første omgang.

Årsaker

Trærne selv er ofte beskyldt for kloakk rør blokkering problemer, men trærne bare føre til problemer for rør som er sprukket og lekker: Hvis rørene ikke slippe vann eller vanndamp, trærne vil søke det andre steder. Ifølge byen i Racine, Wisconsin, er trerøtter ofte beskyldt for rør blokkeringer når i virkeligheten røtter fra busker plassert i nærheten av huset er vanligvis skyldige.

Blokkeringer

Røttene - fra trær og busker - trenge en sprakk eller smuldrer felles og vokser raskt, forårsaker solid kloakk avfall for å bli fanget i røret, til slutt blokkere det, men mer vanlig bremse avløp flyten.

Rør skade

I tilfeller av røtter som kan vokse ukontrollert for svært lang tid, vil rørene lide ytterligere skade. Røttene generelt inn gjennom små sprekker eller hull i rør, men som røttene vokse, så gjør sprekker og hull. Over tid kan dette forårsake alvorlig skade rørene. Ifølge Benjamin Franklin VVS er visse typer rør mer utsatt for rot skade enn andre. Krittpiper er den mest lett gjennomsyret, mens betong og PVC rør er mindre utsatt for sprekker og hull som tillater røtter.

Behandling

Den beste langsiktige løsningen for rør som har blitt skadet av trerøtter er erstatning eller relining. Erstatning vil løse problemet for mange år, og relining, som innebærer å sette inn en støpejern liner i røret, vil også vare i mange år. Blant de kortsiktige alternativene er årlige ruting av rørene av profesjonell eller anvendelsen av kobber sulfat å drepe røttene.