Trenger nye gass vann varmeovner søl Brytere?

May 31

Gass varmtvannsberedere gi ditt hus eller leilighet med varmt vann for bading, vaskemaskin, vaskeri og mange andre bruker. Gass er relativt billig, sammenlignet med andre brensel, og tilgjengelig i mange områder. Utslippet brytere installert på disse enhetene gjøre dem tryggere å operere.

Hvordan gass Beredere arbeide

Gass varmtvannsberedere varme vann med naturlig eller andre typer gasser. En pilot lett brenner kontinuerlig i bunnen av ovnen. Når varmeapparatet sensoren registrerer at varmt vann er nødvendig, antenning piloten lyset viktigste gass jet, som varmer vannet inne akvariet. Gass røyk generert av forbrenning stige opp gjennom ovnen og inn i en trakt plasseres over apparatet kalt en flue. Herfra komme gassene seg gjennom røret arbeide å luften utenfor.

Ventilasjon varmeovner

Det er viktig å lufthull gass vann varmeovner og andre apparater riktig. Ellers kan avgasser bygge opp og presentere fare. En av de viktigste komponentene i avgasser er karbonmonoksid, som kan raskt bli absorbert i blodet og kan være dødelig. Ventilasjon gassene også bidrar til å hindre muligheten for en nedbryting fra unburned gass røyk.

Utslippet brytere

Formålet med utslippet brytere er å oppdage når for mye avgasser genereres av ovnen og slå varmeapparatet. Utslippet brytere er montert ved siden av røykrør og sikret på plass med skruer. To ledninger føre fra sensoren til kontrollpanelet på ovnen. Mange av disse utslipp bytter også funksjonen tilbakestillingsknapper for Gjenstart varmeren etter bryteren turer. Det er forskjellige typer spill svitsjer som kan oppdage ulike gasser, som naturgass eller karbonmonoksid.

Utslippet bryteren krav

Kravene til en søl bryter varierer fra kommune til kommunen, men i det store flertallet av USA, nye varmtvannsberedere krever at en søl bryter er installert. Du kan finne spesifikke bygning koder for ditt område ved å konsultere med rådhuset eller avdelingen som håndterer bygning koder der. Spill-svitsjer kan også monteres i eldre varmtvannsberedere. De er relativt billig og ikke vanskelig for DIYer installere.