Trenger jeg tillatelse til å bygge en støttemur?

July 13

Byggingen av en støttemur langs linjen krever analysering og planlegging. Følg alle staten og byen eller kommunale bygningen codes og forskrifter å sikre at prosjektet følger sikker bygging retningslinjer. Hvis du vurderer å sette opp en støttemur, følge flere trinn som gjør prosjektet gå greit og som ikke forårsake uenigheter med naboene.

Bygningen tillater

Din lokale by eller byens bygningen avdeling krever at du må få byggetillatelse for bygging av en beholder veggen. Kommunale kodene staten regler for tillatelser for vegger som oppfyller målene, for eksempel en vegg over 4 fot høyde. Se på retningslinjene nøye som denne høyden kan angi en måling fotfeste til toppen av veggen, ikke bare høyden på veggen over overflaten av bakken. Forskning din by hus kode krav for gjerde og vegger før tegner støttemur prosjektet.

Komponenter

Gjennom din lokale kommunale bygningen koder for informasjon av typen støttemur komponenter tillatt. For eksempel kan codes og forskrifter variere mellom bruk av stein eller betong mur eller murstein når du bygger en vegg i ditt område. Tillatte størrelsen på footings og avstanden mellom rebar eller etterutdanning brukes til veggen kan også angis ved din by bygning kode office.

Papirarbeid

I byer rundt om i landet må du gi din lokale bygningen avdeling med detaljerte planer for din støttemur gis tillatelse. Slike dokumenter kan inkludere plottet planen og viser høyden og plasseringen av dine tiltenkte støttemur. Forberede seg til å vise en detaljert bygging plan for vegg og godkjenning av en sertifisert tekniker for strukturelle integriteten av beregninger for veggen når forespurt av bygningen koden avdeling eller inspektører.

Naboer

Når du bygger en støttemur mellom din eiendom og en nabo, bør du få tillatelse i å skrive for dette. Naboer i slike situasjoner vil ofte dele kostnadene ved beholder veggen bygging. Noen byer som Boulder City, Nevada, krever en signert autorisasjon for bygging på linje som naboen må signere i nærvær av notarius publicus. Eieren av eiendommen som ønsker å bygge muren må også registrere sin halvdel av fullmakten i nærvær av en notarius. Dokumentet er sendt med bygg- og anleggssektoren planer til byen kommunale kontorer.