Trenger jeg rørlegger er kitt på en avløp?

December 15

Ingenting demper din entusiasme for en oppussing prosjektet mer enn å få prosessen i gang og oppdage du ikke har en viktig materiale. Hvis du planlegger arbeid på et avløp, plukke opp en liten beholder av rørlegger er kitt. Hvis du ikke vil du ende opp med å kjøre til forretningen i prosjektet.

Rørlegger er kitt

Rørlegger er kitt er føyelige, grå putty selges i oppussing butikker i avløp. Hvis du installerer en ny avløp eller erstatte en utslitte del på en eksisterende, må ha noe på siden. Rørlegger er kitt sel metall avløp stykker til porselen, stein eller metall overflaten som avløpet befinner seg, bidrar til å holde den vanntett. Det kommer ikke som en del av et monteringssett, men installasjonsinstruksjonene for de fleste avløp ringe å brukes.

Bruk

Mykt, rørlegger er kitt kan lett øses ut av sin plast badekar. Du kan forme det med hendene. Scoop ut en mengde kitte på størrelse med en golfball. Rull det hender til å opprette en omtrent uniform sylinder ca 8 inches lang. Ring avløp åpningen med putty og anvende avløp flensen. Trykk ned. Ikke Tenk på kitt som er presset ut av veien. Bare tørke av den av og trykk flensen på plass.

Konsekvenser

Hvis du ikke bruker rørlegger er kitt når du installerer en avløpsrenne, merke du sannsynligvis ikke et problem en gang. Avløp flensen passer tett på overflaten av det synke eller tub. Forseglingen vil ikke helt vanntett, men, og over tid avløpet kan løsne eller SKIFT. Hvis dette skjer, får vann mellom flensen og det synke eller tub, lekker rundt drainpipe. Dette fører til dryppende under en vask, eller det kan resultere i lekker i området under badekaret ditt.

Betraktninger

Kast noen rørlegger er kitt som presser ut fra avløpet flensen. Ikke sette den tilbake i badekaret. Så lenge du lagrer putty på et kjølig, tørt sted, vil det vare måneder i sin plastbeholder. Dette tillater deg å bruke den på flere prosjekter. Hvis du finner gamle rørlegger er kitt under et eksisterende avløp, skrape den bort og erstatte den med nye.