Trenger jeg et gjerde rundt en badestamp?

April 16

Trenger jeg et gjerde rundt en badestamp?

Når installere badestamp utenfor hjemmet ditt, må du først undersøke om det må ha en gjerde bygget rundt for sikkerhet eller overholdelse av koden grunner. En annen type barriere er egnet. Ikke alle badestamper krever et gjerde eller typer barriere installasjonen koden forskriftene; Det kan avhenge Havdypet eller type badestamp.

hvorfor

Gjerder eller andre barrierer ofte kreves rundt badestamper i henhold til byen eller fylket koder. Formålet med et gjerde rundt en badestamp er å hindre drownings. Et hus forsikring kan kreve en barriere installasjon rundt en badestamp og forsikringsselskapet kan kreve høyere premie hvis boblebadet ikke har et gjerde rundt den.

Barrierer

By eller land koder kan ikke spesielt staten at en badestamp må settes i et gjerde. Oftere koder staten en badestamp står etter en barriere. En barriere er ansett som en vegg, gjerde, bygningen veggen eller en kombinasjon av barrierer. Koden krever oftere enn ikke en badestamp å være absolutt innesluttet for å hindre tilgang til den. Barrierer skal måle minst 4 fot høy og sitte minst 4 fot fra yttervegg badestampen. Noen koder kan angi kabinettet ikke kan tilby direkte tilgang, for eksempel en dør, fra hjemmet til badekaret.

Dybde

Dybden av badekaret anses barriere krav. Regulering koder kreve bare en barriere hvis dybden av vannet er mer enn 2 fot. De fleste badestamp brukere krever en dybde på ca 3 fot for vann å sitte på skulderen nivå. Gjennomsnittlig badestampen har en dybde større enn er unntatt fra en barriere rundt.

Typer

Aktuelle barrierer for mindre bærbare badestamper er noen ganger annerledes enn for fast modeller. En fast badestamp blir vanligvis tilordnet samme regelverket som et basseng. Det krever vanligvis en barriere rundt. Bærbare badestamper kreve bare en UL godkjent sikkerhet dekke som en barriere.