Trenger informasjon om lilla røyk treet

September 22

Lilla røyk treet (Cotinus coggygria) blir det navn fra panicles som vises som blomstene stoppe blomstrende. Disse panicles ligne puffs av røyk, gir treet unikt utseende. Om sommeren treets slå til en dyp nyanse av lilla, legger du til farger og teksturer til din eiendom som er annerledes enn de fleste andre trær.

Identifikasjon

Lilla røyk trær er store, deciduous busker som kan også utdannet som små trær. De vokse fra 12 til 15 fot med en spredning som passer deres høyde. Røyk trær har litt vill og noen arter ta på en avrundet titt på modenhet. De blomstrer i juni i små, ubetydelig gulaktig-grønne blomster. Men når blomstene faller, se de plumy panicles som skyer av røyk. Disse panicles vil fortsette å endre farge som de alder.

Omsorg

Røyk trær vokser best plantet i US Department of Agriculture hardførhet soner 5 til 9. Selv om de kan vokse i delvis skygge, er fullt sollys hva bringer ut lilla farge. Røyk trær som jord som er fuktig, men godt drenert og full av næringsstoffer. Høsten, ville siden dressing med kompost hjelpe oppbevare treet sunn gjennom vinteren. Hvis du er voksende det som et tre, bare beskjære på slutten av vinteren til tidlig på våren, kutte døde og usunn lemmer.

Typer

Det finnes mange kultivarer av røyk treet. Grace arten start med lilla bladene som endre til en blå-grønne idet de modne. Hvis du vil lilla farge hele sommeren, velge Nadine sorten. Dette hardfør utvalg holder lilla til høsten når bladene endrer til en gul-oransje. Velvet kappe også forblir lilla hele sommeren til endring i rødt i høst. Den vanligste variasjonen, ifølge Universitetet i Connecticut Plant Database er den kongelige lilla, men det er mindre kaldt hardføre enn noen av de andre variantene.

Problemer

Lilla røyk treet har relativt få problemer og er ganske lett å vokse. Verticillium vil kan noen ganger imidlertid et problem. Verticillium vil er forårsaket av en sopp som lever i jord. Det er en alvorlig sykdom som kan forårsake trær raskt defoliate og deretter dø. Soppdreper vil ikke stoppe det, men sunn trær kan bekjempe infeksjonen. Hvis din tree dør, må du fjerne den for å stoppe soppen sprer seg til andre trær.