Trenger Drywall å klippe impregnering kjeller?

November 3

Trenger Drywall å klippe impregnering kjeller?

Impregnering kjelleren er en måte å holde fuktighet inn ditt hjem og forårsaker skade. Mest vanntettingsmembraner produkter kan brukes på betong yttervegg kjelleren eller på den indre delen, og gips kan være intakt. Tiltak for å vanntett kjelleren vil forhindre fuktskader og eliminere muligheten for muggvekst.

Identifikasjon

Betong kjellervegger er vanligvis impregnerte med et strøk av varme tjære eller asfalt. Ifølge det amerikanske Department of Agriculture (USDA) er disse typer belegg effektive i å redusere fuktskader når en utvendig kjelleren vegg. Gummi membranene på utvendige kjelleren veggen vil også gi en effektiv fuktighet barriere. Hvis gips er allerede på plass, kan du kan waterproof kjelleren på innsiden ved å bruke flere strøk med maling. United States Department Of Energy bemerker at glanset Akryl maling er de mest effektive barrierene for fuktighet når på innsiden av kjellervegger.

Effekter

Impregnering kjelleren vil holde fuktighet fra kommer inn i ditt hjem og forårsaker skade på strukturen. Fuktighet kan føre gips bli gul eller brun med flekker, og det kan begynne å smuldre når mettet med fuktighet. Mold kan også begynne å vokse hvis kjelleren ikke er riktig impregnerte. Langvarig eksponering for mold kan forårsake symptomer som wheezing og vanskeligheter med å puste. Personer som har astma kan oppleve mer alvorlige symptomer enn dem som har ingen øvre åndedrettsproblemer. Muggvekst krever fjerning og utskifting skadet gips.

Installasjon

Du kan waterproof kjelleren ved å bruke en varm frakk av tjære på utvendig kjelleren veggen, som bør bare brukes etter at betongen har helbredet helt. Gummi membraner kan også brukes til kjelleren veggen for fuktighet kontroll. Maleri av interiør kjelleren med mange strøk med maling vil også gi en vanntett belegg og hindre fuktskader. Bruke flere strøk maling over din gips vil holde fuktighet fra siver inn i kjelleren.

Betraktninger

Impregnering kjelleren kan gjøres uten å forstyrre gips på interiør kjelleren veggen. Bruke impregnering materiale på utsiden av kjelleren veggen vil holde fuktskader i sjakk. Maling belegg vil gi tilstrekkelig fuktighet beskyttelse når den plasseres over gips på indre veggen i alle, men de kaldeste klima. Kontrollere andre områder i hjemmet å holde kjelleren som fuktighet-fri som mulig. Pass på at nedløpsrør bære vann minst 10 fot bort fra fundamentet i ditt hjem og klasse mye på en måte som leder regnvann fra hjemmet. Hvis fuktskader er en igangværende problem, kan du vurdere å installere en sump pumpe for å fjerne den før det kan skade ditt hjem.