Trekant blader tropiske planter

June 16

Trekant blader tropiske planter

Blomster er ikke bare attraktiv elementet i hagen. Bladene vokser i en rekke farger, størrelser og former, tekstur, mangfold og farge til hagen. Tropiske planter er intet unntak. Tropiske planter er disse variasjonene oppsto i området mellom Tropic of Cancer og Tropic of Capricorn, ifølge tropisk plante samfunnet. Mange houseplants og noen planter i hagen er fra tropene.

Mile-en-minutters Vine

Innfødt til deler av Asia og Filippinene, mile-en-minutters vintreet er en tropisk klatreplante som anses svært invasive. Denne vine er en årlig, vokser bare i ett år med forskjellige blader formet som en trekant. Mile-en-minutters vintreet klatrer via mothaker på i strå og blad knivene. Denne vine vokser kraftig, og vil vokse opp og over andre planter, rane dem for sollys, til slutt drepe andre anlegget. Mile-en-minutters vintreet tendens til å vokse i delvis skyggefulle steder og fuktig jord, selv om den kan overleve i områder med mindre fuktighet. Liten, iøynefallende blomster modne i mørk blå bær. Fuglene spiser disse bær og hjelpe i spredningen av dette anlegget. Mile-en-minutters bær kan være levedyktig i jord i opp til seks år, ifølge Plant Conservation Alliansen.

Trekant fikentreet

Trekant fikentreet (Ficus triangularis) er innfødt til deler av Asia og Filippinene. Liten treet eller store busk er dyrket som en houseplant hvor mørk-grønn, trekant-formede bladene kan bli verdsatt av de utenfor tropene. I naturen vokser trekant ficus 22 fot høye og 10 fot bred. Også kjent som misteltein fig, kan dette anlegget produsere antenne røtter og vokse i grenene av andre trær, ligner på misteltein. Trekant fikentreet, som andre i sin slekt, er pollinated av en bestemt veps, ifølge den amerikanske Orchid Society botaniske hagen. Små, runde fiken modnes i sommer og er gul, oransje eller rød.

Kalanchoe Rhombopilosa

Vokser i lys, blader grønnaktig grå av Kalanchoe rhombopilosa vokse til 8 inches lang. Hver av disse bladene er trekant-formet, og hvis plantet, er i stand til å vokse til en ny plante. Kalanchoe rhombopilosa er innfødt til Southwestern Madagaskar hvor det bærer blomster våren. Dette anlegget er ikke frost tolerant og er anbefalt som en houseplant eller dyrket i US Department of Agriculture hardførhet soner 10 og 11, ifølge ørkenen Tropicals.