Tregulv utvide?

December 26

Tregulv utvide?

Tregulv kan vare i generasjoner hvis du bryr deg om dem riktig, men deres tendensen å svelle kan sette en demper på planer. Mens du ikke kanskje kunne se endringen i gulv på først tre regelmessig sveller samt kontrakter av ulike faktorer i ditt hjem.

Fuktighet påvirker

Mengden av fuktighet i ditt hjem gjennom luften kan øke størrelsen på din løvtre planker. Høy fuktighet vil sive inn i gulvplankene og føre til hevelse. Områder som på badet eller kjøkkenet er spesielt utsatt for høye nivåer av fuktighet, så det er best å holde parkett ut av dem. Sommer fuktighet i områder nær store vannansamlinger kan forårsake variasjoner i tre mellom årstidene også.

Gående

Eldre gulv blir tynnere og bredere enn nye gulv på grunn av foten trafikk. Mens tre beholder forårsaker formen under foten trafikk på første, langvarig eksponering for vekt korn i tre separate og spre. Dette angir ikke et defekt tregulv, skjønt. Spredning av tre er en naturlig del av prosessen for gulvet. Det betyr at du må erstatte gulvet etter en stund.

Søl på tre

Utsette tregulv til søl kan opprette hevelse i et sentralt område, forårsaker skade på planker av tre i én inndeling på gulv. Væske er verste for tregulv, men mat søl kan også forårsake problemer hvis maten er svært fuktig. For eksempel kan spaghetti saus resultere i et swelled gulv med mild flekker hvis du ikke rydde det opp raskt. Tetting gulvet med clear-coat tetningsmasse kan bidra til å minimere skadene på gulvet, skjønt.

Farene ved hevelse

Hevelse forårsaker betydelig skade på gulv samt andre deler av huset hvis den ikke har plass til å utvide riktig. Plankene starter bøying og løsne som de utvider, forlater vindskjev styrene selv etter tre kontrakter. Voksende styret kan også skade Sheetrock på veggene hvis det sitter direkte mot veggene. Hevelse gulv kan også sprekk ettersom den utvides rundt etterbehandling neglene som holder det til gulvet.