Tregulv støyproblemer i leiligheter

December 9

Tregulv støyproblemer i leiligheter

Selv om noen tregulv legger til et sofistikert, skreddersydd utseende i en leilighet, kan den resulterende støyen være tungvint å nede naboer. Tregulv utføre lyd vibrasjoner og enkel lyder som gåing, snakker og ser TV kan bli forsterket i nærliggende leiligheter. Før du kjører til teppe butikk, snakke med naboer om problemet; kanskje er det en gjennomførbar tidsplan eller en annen løsning.

Om støy

Naboer nedenfor eller tilstøtende til leiligheter med tregulv kan høre vibrasjoner i mange lyder, om personen i leiligheten er med vilje eller utilsiktet å lage støy. Høyt, eller selv conversational, reise raskt gjennom veggen eller gulvet hvis det er ingen barrierer å absorbere lyd vibrasjoner. Andre lyder som forårsaker problemer kan omfatte babyer gråt, argumenter, gå tungt eller kjører, barn bumping rundt å spille på gulvet, lyden av møbler skraping og støy av TV og stereo.

Forebygging

Det er flere måter å forebygge eller fjerne tregulv støyproblemer. Vurdere å installere vegg til vegg teppe å absorbere lyden av tunge Turgåing, kjører eller barn leker på gulvet i din leilighet. Hvis installere teppe er, kjøpe tunge området tepper å legge ned i høyt trafikkerte områder. Henger tunge gardiner eller draperier og kunstverk også å absorbere støy forårsaket av samtaler, kranglet, spiller, eller høy musikk eller TV, og redusere støy som treffer gulvet. Hold dine møbler fra skraper mot gulvet ved å legge følte tips og polstring under stolen og bord ben. Flytte møbler ved løfte i stedet for å dra. Prøv å gå lett under tidlig om morgenen og sent på kvelden så du ikke forstyrrer naboene; spille av musikk og TV nivå. Eliminere innvirkning-relaterte lyder; Angi bøker, sko, belter og andre tunge gjenstander forsiktig i stedet slippe dem på gulvet. Angi høyttalere som høyt oppe som mulig.

I tilfelle det er du

Hvis du er den som gjør støy og du har tatt alle forebyggende tiltak kan du, snakk med dine naboer om støy er fortsatt et problem. Noen mennesker har følsom hørsel og blir forstyrret uansett hva du gjør. Arbeide sammen for å komme opp med en tidsplan som passer dere begge; kanskje kan du være ekstra stille når du vet din nabo er sover eller studere, og hun kan gi deg en heads up når hun forlot så du kan gå tilbake til normal volumet. Forklare dine barn at de trenger å være oppmerksom på støy, og få tid til å ta dem utenfor høyt spill. Bruke hodetelefoner for musikk og TV.

I tilfelle det er dem

Hvis dine naboer er urovekkende du ved å lage for mye støy på tregulv over deg, snakke med dem vennlig og høflig. Forklare hvordan ting høres til deg; kanskje handel leiligheter i noen minutter slik at de kan høre støy for seg selv. Fortelle naboene hva ganger du spesifikt må stille, og be dem om å ta hensyn til disse tider. Kompromiss forstå at din nabo prøver å leve med situasjonen, akkurat som deg. Vurdere å spille musikk og implementere andre bakgrunnsstøy å distrahere deg fra lydene ovenfor.