Tregulv helsefare

October 27

Tregulv helsefare

Installere tregulv i hjemmet kan øke den verdien og legge skjønnhet. Men kommer noen typer naturlig eller utviklet tregulv med ekstra helsefare. I mange tilfeller skyldes andre produkter som brukes i installasjonen som lim eller fuktighet barrierer helserisiko forbundet med tregulv.

Mugg vekst

Mugg er støvete opphopning av muggsoppsporer drift gjennom luften og bosette seg på alle overflater, inkludert tregulv. Tregulv i et hjem som er veldig varmt og fuktig er nylig sannsynligvis dekket av mugg, ifølge North Carolina State University samarbeidende forlengelse. Inhalert muggsoppsporer vil irritere lungene og kan utløse et astmaanfall, og hvert skritt tatt på et tregulv dekket i mugg vil hisse opp mer sporer. Huden utslett og irritasjon er også forårsaket av mugg. Fjerne mugg fra et tregulv er enklere hvis gulvet er riktig fullført og forseglet.

Selvklebende røyk

Mest tre gulv systemer er installert med en lim for å forankre plankene på sub gulv. Disse lim utgir ofte farlige gasser og røyk i luften i hjemmet ditt som de tørre, og fortsette å gjøre det over mange måneder eller år, sier sunn huset Institutt. Velge et tregulv lim som er merket som med lave nivåer av eller ingen flyktige kjemikalier, ofte merket som VOCs, vil redusere mengden av helse problemet forårsaker damper hjemme. Mange typer tregulv kan også installeres med stifter eller spiker for å legge dem til i subfloor i stedet for lim.

Formaldehyd

Stigende formaldehyd røyk har en stikkende lukt og forårsake lunge, hud og øyne irritasjon. US Environmental Protection Agency sier at formaldehyd kan forårsake kreft etter år med eksponering, og en av de vanligste måtene at dette kjemikaliet er utgitt til et hjem er gjennom tregulv produkter. Lim for tregulv planker utgir ofte formaldehyd de tørr. Det er også brukt som en komponent i fullføringen for enkelte løvtre produkter, og som en additiv i lim og tetningsmiddel på utvikling tregulv. Produsenter har begynt å tilby nye formaldehyd gratis presset tre produkter for å redusere helserisiko forbundet med installerte tregulv i ditt hjem.

Støv fra sliping

Sliping tregulv i hjemmet ditt, slipper små partikler av tre som har blitt behandlet med en rekke kjemikalier som ikke er ment å angi kroppen og føre til svært alvorlige helseproblemer. WoodFloorDoctor.com nettstedet advarer at inhalering av støv fra sliping alle typer tregulv vil irritere lungene. I tillegg vil noen kjemikalier i Fullfør eller sammensetningen av tre produktet bli absorbert inn i blodstrømmen. Iført en høykvalitets støvmaske eller åndedrettsvern under sliping arbeider for å blokkere støv fra blir innånding.