Tregjerde Yard prosjekter

June 18

Tregjerde Yard prosjekter

Tregjerde verftet prosjekter er en kostnadseffektiv måte å legge til personvern, sikkerhet eller estetisk appell til din eiendom. Vurdere gjerde funksjon, eksisterende landskap-tema og hjem design før du velger gjerdet.

Stiler

Høye gjerder av tre uten mellomrom mellom pickets er utmerket for personvern. Liten stakittgjerder er dekorative og legge litt koloniale til ethvert hjem. Tre splittet rail eller stablet rail gjerde har en rustikk sjarm, noe som gjør dem til en perfekt match for mye land hjem eller wooded.

Installasjon

Kritisk installasjonen er korrekt måling og plotting. Konstruere en områdeplan, inkludert underjordiske verktøyet steder og eksisterende landskapet, bruke som en prosjektveiledning. Gjerde design bestemmer plasseringen av gjerdet styrene, og du bør følge instruksjonene nøye. Gjerdet arbeid kan være anstrengende, så assistent ville være nyttig.

Vedlikehold

Reparasjon og utskifting av styrene er nødvendig med tre fekting. Gå gjerdet regelmessig bidrar til å hindre problemer med sikkerhet. Flekker og/eller forsegle tre fekting årlig for værbeskyttelse og for å opprettholde utseendet på gjerdet.