Tregjerde typer

February 21

Tregjerde typer

Et tregjerde er en frittstående struktur som oppretter en kantlinje til bevegelse i landskapet, gir personvern eller dekorativ forbedrer et sted. Velg din stil av tre gjerde avhengig av dine behov. Sedertre, press-behandlet furu, gitter, locust- og er bare et utvalg av trelast brukes til å konstruere et tregjerde. Enten du bygger din gjerde fra scratch eller prefabrikkerte paneler, tilfører et tregjerde et snev av hjem til landskapet.

Plukket

Et stakittgjerde er en variant på bord-og-stringer-stil gjerdet, som er en grunnleggende rammen av minst to skinner kalt stringere. Disse stringere er parallelt med bakken og kjøre mellom vertikal gjerdet innlegg sett i betong eller komprimerte grus. Avstanden mellom pickets varierer som tre og behandling du foretrekker. Malt eller beiset, velger du en stil av picket topp å passe ditt hjem design. Disse valgene av picket topp utførelser inkluderer kantede eller buet hunden øret, standard gotiske, engelsk gotiske og franske, gotiske. Allestedsnærværende hvitt stakittgjerde genererer en hytte følelse til hagen din. Bygge et stakittgjerde stykke etter stykke eller kjøpe prefabrikkerte paneler til mellom vertikale innlegg.

Jernbane

Tog eller delt-rail gjerde er laget av tømmer. De ble opprinnelig bygget fra trær felt for å fjerne land for felt og hjem konstruksjon. Moderne rail gjerde er vertikale innlegg med spalter skjære i dem for å holde konisk endene av horisontale skinner. Med en kraftigere struktur, er konisk endene kablet på plass. Installere en rail gjerde ved å angi det første loddrette innlegget. Angi konisk rails mellom. Angi neste vertikale innlegg å sikre ordentlig.

Panelet

Panelet gjerder brukes vanligvis for personvern, med hver loddrett brikke abutted til neste. Høyden på gjerdet er et personlig valg samt stilen av de vertikale brettet. Kjøpe prefabrikkerte paneler installere mellom vertikal 4-ganger-4 eller 6-av-6 innlegg sett i betong. Panelet gjerder kan justeres for å følge flate eller skrå konturene av landet. Panelet topper kjøre rett mellom hvert innlegg eller kuttet i konvekse eller konkav for en annen innvirkning. Kjøpe råvarer for panelet gjerdet før innleggene dine til å sikre ordentlig.

Gitter

Konstruere gitter gjerde av paneler kjøpt fra din lokale oppussing center. En gitter-stil gjerde blokkere ikke visningen. Du kan også breezes flyt gjennom den. Denne gjerde er en uformell tillegg til landskapet som kan bli kamuflere verktøyet stykker og andre skjemmende funksjoner i hjemmet. Tog wild roser og andre vinrankene til gitteret gjerdet å bløtgjøre linjene og bringe et snev av romantikk til hagen din. Gitter gjerder er en av de rimeligste tre gjerder kan du installere.