Tregjerde installasjonsinstruksjoner

October 13

Tre gjerder legge til utseendet av ditt hjem ved å gi et bakteppe for busker og andre landskapsarbeid. De også forbedre sikkerheten, deaden støy, merke eiendomsgrenser og øke sikkerheten til barn og kjæledyr. De kommer i mange forskjellige stiler og kan installeres raskt med prefabrikkerte paneler.

Planlegging for på tregjerde

Avgjøre hvilke formål tjener gjerdet og hvilken stil passer best til arkitekturen av hjemmet og topografien egenskapen. Diskutere planene for gjerdet med eierne av nærliggende egenskaper. Se etter innretninger under gulvet og merke dem før du begynner installasjonen. Sjekk zoning lover om gjerder og søke om byggetillatelser hvis nødvendig.

Stiler av tre gjerde

Solid: Denne stilen gir total personvern og skaper beste lydmuren. Det er mye brukt rundt svømmebassenger og skjermen skjemmende og bråkete områdene. Solid gjerder er 4 til 6 fot høy.

Linjeavstand plukket: tillater folk å se inn på tunet. Denne stilen brukes rundt yards for å beskytte barn og kjæledyr. Den gjennomsnittlige høyden av dette gjerdet er 4 fot.

Skygge boks: tillater luftsirkulasjon og har samme utseende på begge sider. Dette gjerdet er et godt valg for tilstøtende verft.

Forberedelse

Kjøre tre innsatsen i bakken i endene, hjørner og på hver side av portene. Knytte en streng innsatsen og måle omkretsen. Dele den totale lengden, minus alle porter, ved bredden av gjerdet paneler til å bestemme antall deler kreves. Panelene er vanskelig å kutte ned i bredde, så forsøker å imøtekomme full deler, justere avstanden hvis mulig.

Merke posisjonen av innlegg ved kjøring i innsatsen på intervaller lik bredden av gjerdet panelene. Innsatsen for innlegg må berøre strengen for å sikre en rett gjerde. Grave etter hull for hånd eller med en makt auger. Hullene skal være 10-12 inches bredt og 6 inches dypere enn en tredjedel av stangens høyden over bakken. For eksempel vil en 6 fot gjerde kreve et hull 30 inches dyp. Hjørne og gateposts bør være 6 inches dypere enn linjen innlegg. Kjøpe press-behandlet innlegg med dette målet i tankene.

Spade 6 inches med grus i bunnen av hvert innlegg hull for drenering. Installer hjørne, gate og end innlegg først. Plasser innlegget i hullet og bruke et nivå for å gjøre det lodd. Gjør det på plass med en 2 x 4 drevet ned i bakken og naglet til innlegget. Fylle hullet med betong blandet etter anvisningen på bag. Overfylle hullene og bruke en sparkel å glatte og skråningen betong fra innlegg. Sjekke hvert innlegg for lodd igjen etter fylling med betongen. Tillate innlegg å sette 24-48 timer før du installerer gjerde panelene.

Installere tregjerde paneler

Tregjerde paneler er tungt og vanskelig å håndtere, sørge for tilstrekkelig hjelp. Sted panelet så hver ende er sentrert på et innlegg. Panelene har en øvre og nedre rail. Bruke et nivå over den øverste skinnen til nivå hvert panel. Fest panelet til innlegg med rustfritt stål skruer kjørt gjennom skinnene. Har en hjelper spenne innlegget når du kjører skruene.

Installere en kjøpt gate(s) eller bygge passer i opening(s).

Behandling av tre gjerder

Paint: Tre må være rent og tørt. Bruke en olje-base primer. Male gjerdet med en slitesterk latex maling formulert for utvendig bruk.

Flekk: Bruk en halv--gjennomsiktig flekk eller heldekkende farger flekken.

Vanntett Sealer: Bruk på tre art det er liggende å råtne og misfarging av elementer. Bruke sealer årlig.