Tregjerde & innlegget installasjon

April 29

Enten det er for en plen, en gård eller en hage, et tregjerde er både dekorative og en sikkerhet har samtidig. Selv om tre gjerder kommer i mange former, formater og størrelser, alle deler en håndfull egenskaper til felles, de grunnleggende blir innlegg.

Verktøy

Bygge en tre gjerde vil kreve samme grunnleggende verktøyet kit. Dette inkluderer en motorsag eller hånd så, Strykejern tamping stang, et innlegg hull digger, et nivå, stakes og en spole av hyssing, en mattock, en spade, spiker og hammer.

Mål og merke

Alle gjerdet jobber start med måling og merking gjerdet, og dette gjøres med innsatsen og hyssing. Dette garanterer en rett linje, og tillater pre merking av hvor innleggene går.

Installere innlegg

Små innlegg kan bare kjøres med hardt trykk på en slegge. Noe større må være gravd ut med en post hull digger, fylt med en spade og tamped med tamping stangen.

Vannrett struktur

Det neste trinnet er å spikre i den vannrette plankekledning. For et innlegg og planke gjerde, vil dette også være det siste trinnet.

Vertikale strukturen

Personvern gjerde - i hovedsak tre vegger- og stakittgjerder vil nå kreve å ha deres vertikale plankekledning naglet til den vannrette plankekledning.

Maleri

Maleri legger til en fin touch, det er ikke strengt nødvendig gitt moderne behandlinger gitt til gjerdet planker og innlegg slik at de kan tåle de elementer og aldring.