Tree bregner problemer

February 19

Tree bregner er majestetiske, flerårige planter med delikate, fjærlett løvverk på toppen av høye, trelignende stammer. De er generelt lett å vokse, men kan oppleve noen problemer.

Tørre forhold

Tree bregner lide i varme, tørre forhold, som fører til brun, sprø løvverk. Ofte vann i hele treet bregner når været er tørr, som hjelper heve fuktighet til mer optimale nivåer.

Oversiden

Oversiden er ovale, hvit, bomullsaktig insekter sektorgruppene på fronds og suge anlegget sap. De er ikke å fordøye alt sukker i anlegget saft de ekstra, så de slipper det som en klebrig honeydew. Vask oversiden og honeydew med en kraftigere stråle vann, gjenta etter behov.

Spider Mites

Spider mites er små som insekter som suger fern plante sap, etterlot små, hvite eller gule flekker på blader, som til slutt blir blek og slippe. Spider mites gjøre godt i tørre forhold. Skyll av med en kraftigere stråle vann og holde voksende området fuktig.

Termitter

Formoson underjordiske termitter kan opprette kolonier i treet bregner. Hvis infestation er alvorlig, kontakt en lisensiert pest operatør, som kan bore hull i bregne og injisere den nødvendige mengden og typen av termiticide.