Tre vs plast toalett Seat

October 8

Typen materiale som toalettsetet er gjort er en av disse bad kontroverser, som det lated ledelsen å henge toalettpapir roll - som ikke har et klart svar. Folk leter etter en dekorativ plass ofte velge tre, mens de som rengjøring og hygiene er prioriteringer kan foretrekker plast.

Størrelse og vekt

Setet som følger med de fleste toaletter er laget av støpt plast, og det kan være svært lett. Noen mennesker anser disse setene kaldt og ubehagelig, mens andre foretrekker dem. Tre seter, som er tilgjengelige som utvidelser, kan være laget av massivt tre - vanligvis eik- eller middels tetthet fibertre, som vanligvis er malt hvit. Disse setene føler tyngre og mer solid, som er en attraksjon for noen mennesker, og de legger mer design kvalitet til badet - særlig de laget av ekte tre.

Holdbarhet

Når det gjelder installasjon og brukervennlighet, tre og plast seter er nesten identiske, men plast seter vare lenger. Tre er et naturlig materiale, forringer det til slutt i en høy-fuktighet bad; solid tre seter misfarges og maling chips av de laget av middels tetthet fibertre. Videre solid tre seter er konstruert med fire brikker, og disse brikkene kan skille. Ekstremt lett plast seter, for sin del, er utsatt for sprekkdannelser.