Tre Trim reparasjon

January 2

Tre Trim reparasjon

Tre trim brukes til å gjøre noen rom eller huset ser bedre. Trim brukes ofte til å dekke opp kantene å presentere et mer profesjonelt utseende. Men når trim blir skadet det begynner å se stygge og kan også forårsake skade på andre deler av huset. Skadet trim skal repareres eller erstattes straks. Det er to ulike måter at dette kan gjøres.

Inspeksjon

Det første trinnet i tre trim reparasjon er inspeksjon. Du vil finne ut hva som forårsaket skader på veden. Det kan være en rekke faktorer. Det viktigste å se etter er tegn på termitt skade. Termitt skade ser ut som små hull i tre. Hvis du ser termitt skade, kontakt en termitt pest kontrolleren umiddelbart. Fjern termitt hjemmefra før du erstatter trim. En annen vanlig årsak til trim skade er råte. Kontroller at ingenting er lekker på din trim. Fastsette eventuelle lekkasjer for å forhindre skaden oppstår igjen. Etter årsaken til skaden er fjernet, kan du gå videre til reparasjon trim.

Epoxy

Den beste måten å reparere tre som er skadet på noen steder, eller som ikke har store deler av råtnet tre, er med en todelt epoxy limet. Limet ikke bare hindrer videre råtnende oppstår, men den fungerer også som en putty å dekke skadet skogen. Hvis tre er råtne på noen måte i stedet for bare skadet, må bruke en borate trebeskyttelse på overflaten av utsatt tre. Bore hull rundt tre inches dypt inn i skogen og injisere konserveringsmiddel hullene før det begynner å dryppe. La tørke i 24 timer. Følg denne behandlingen med en epoxy primer. Bland de to delene av epoxy limet og bruke en sparkel gjelder over tre. Lim inn en figur som passer den opprinnelige tre-figur. At limet tørke for 24 timer. Sand limet til en selv nivå med resten av trim.

Erstatning

Noen ganger vil tre trim være for skadet til repareres, selv med epoxy limet. Når dette skjer må trim erstattes. Den enkleste måten å erstatte trim er å erstatte en hel seksjon. Hvis du prøver å erstatte et stykke delen, føre linjen mellom delene trim se uprofesjonelt. Bruke en sparkel bryte segl mellom trim og veggen. Bruk et brekkjern for å trekke trim fra veggen når forseglingen er brutt. Etter gamle trim fjernes erstatte den med en lignende trim del med etterbehandling negler. Hvis du ikke finner en matchende farge for gamle trim, deretter male over alle trim.