Tre strålen alternativer for en kortstokk

April 17

Tre strålen alternativer for en kortstokk

Dekk er en ideell måte å legge til en nyttig plass til et hjem og gi et utendørs underholdende område der du kan underholde gjestene og nyte solen lett. Tre er det vanligste alternativet for dekk og er kjent for sin varme, naturlige luft, men hvis du vil bruke noe ved tre, det er alternativ materialer. Disse materialene er utviklet for områder der tre falmer fort eller for huseiere som ønsker et lavt vedlikehold dekk eller ulike materialer for sine stråler, som brukes for kolonner og viktigste støtte for dekk.

Tremasse

Tremasse er laget av resirkulerte materialer, vanligvis resirkulert flis og resirkulert plast materiale, som skaper bjelker som er lette og kan motstå forvitring i år. De har også en tre-liknende utseende som er svært nær den virkelige tingen. Hvis du vil bruke sammensatte trebjelker, husk at du ikke beis, maling eller sand dem som ekte tre: du må erstatte dem raskere.

Stein

Stein bjelker er svært vanlig, spesielt som kolonner for dekk og patios. De legge klassen til et hus og er et godt valg hvis du bruker mange andre typer stein i din landskapsforming, spesielt marmor eller granitt. Steinen er de dyreste alternativene for bjelker, men det har utmerket visningskvalitet og beste levetiden av materiale.

Precast stein

Precast stein og betong er en annen favoritt dekk strålen alternativet. Disse materialene ligne stein og gir en sikker base eller støtte kortstokken men er betydelig billigere enn ekte stein. Bruk precast stein hvis ekte stein er budsjettet eller ønsker du svært pålitelig støtte bjelker som er skjult ut av syne. Forberede å måle nøye for å unngå eventuelle sprengning over tid.

Vinyl

Vinyl er en plast materiale som brukes i flere utendørs applikasjoner. Det rustfrie, værbestandige og tåler sol og temperaturer. Det primære problemet med vinyl er at det ser ut som vinyl: folk kan fortelle din bjelker er plast, og det er en sjanse det vil crack i iskaldt forhold.

Jern

Strykejern bjelker er nyttige for rekkverk og bærebjelker på dekk selv. De er utsatt for rust men arbeid godt hvis du ønsker å gi huset en stilig utseende eller en tradisjonell følelse. Ikke bruk jern i stedet for støtte bjelker under dekk.