Tre som termitter ikke vil spise

December 7

Tre som termitter ikke vil spise

Noen skogen er selvsagt tåler termitter, inkludert cedar og redwood. Bare bestemte deler av disse skogene er motstandsdyktig, artene og noen ganger bark. Press-behandlet tre er motstandsdyktige mot insekter og forfall, og varer lenger enn un behandlet tre. Et annet alternativ er tre og plast komposittmaterialer er immun mot insekter og ikke deformere eller råte.

Press behandlet-

Press-behandlet tre er laget med bruk av trykk og vakuum sykluser der konserveringsmiddel er innebygd i porene i tre. Dette danner en kjemisk barriere som motstår termitter og forfall. Det er to grunnleggende kjemiske konserveringsmidler brukes til å behandle tre, alkaliske cooper kvartær (ACQ) og kobber boron azole (CBA), som erstattet den tidligere brukte chromate kobber arsenate (CCA).

Naturlig motstandsdyktig

Ved noen Woods er naturlig motstandsdyktig mot termitter. Redwood og Alaskan cedar, også kjent som Pacific Coast gule cedar, er to av skogen som har naturlige motstand mot termitter og forfall. Alaskan cedar er vist å være litt hardføre mot underjordiske termitter enn redwood i en studie utført ved University of Hawaii. En annen tre som viste seg å være motstandsdyktig mot underjordiske termitter i samme studie er Laotian teak. Andre tresorter som utført i studien omfatter sugi, kamani, milo, kou og tallowwood, som brukes hovedsakelig for bygging i Australia.

Malaysiske skogen

Noen av skogen native til Malaysia og Hawaii er giftig for underjordiske termitter. Disse inkluderer tualang, casuarinas furu, sentang og kempas. Ved disse skogene har vist i studier forskning ved University of Hawaii å bli giftig å Formosan underjordiske termitter.

Komposittmaterialer

Bruk av avfall tre fiber og plast består av et composite materiale brukt i konstruksjon som er ugjennomtrengelig for insekter. Komposittmaterialer krever ikke vedlikehold, ikke fordreie, chip eller råte og generelt har garantier som varierer fra 10 til 50 år.