Tre Service ideer

August 10

"Ring av den store utendørs" kan føre til mer enn en utflukt og villmark opplevelse. Det kan være starten på en forretningsidé. Huseiere, bolig utviklere, byggherrer, kommersielle eiendomsutviklere, ledere og myndigheter bruker tre tjenester. For å ta del i denne bransjen utvikle ekspertise i tjenester som møte behovene til en bestemt markedssegmentet eller generelle tjenester for en bred base.

Sykdom kontroll og behandling

Du kan gi profesjonelle tjenester for å inspisere trær for sykdommer. Få bevissthet om sykdommer, skadedyr og insekter som kan skade trær i ditt område. Ta klasser på lokale universitetet samarbeidende utvidelser å identifisere, forhindre og spandere treet infestations. Oppholdet om oppdateringer av trusler som kan påvirke trær plantet i bolig, kommersielle og wildlife habitat.

For eksempel i 2010 infisert Emerald aske Borer beetle valnøtt trær i Tennessee. Utbruddet truet valnøtt trelast industrien og urbane landskap. Universitets- og høyskole avdelinger av jordbruk, i samarbeid med The United States Department of Agriculture, spore og publisere informasjon om sykdommer for hver stat. Informasjonen kan brukes til å bistå i å utvikle planer for en tre sykdom inspeksjon og behandling service business markedsføring.

Totalt trepleie

Huseiere kan bruke fra flere hundre til flere tusen dollar plante trær i landskapet. Du kan utvikle en "total care" tre serviceplan å hjelpe huseiere beskytter deres verdifull investering i trær. Struktur totale verts som vil gi dem med tre valg for ditt område, jevnlige inspeksjoner å forhindre sykdommer og angrep og standardtjenester som beskjæring, kabling og oppkvikkende, transplanting, jord inspeksjon og terapi og treet fjerning. Tilby kunder en pakkepris for tjenester på en kontinuerlig basis.

Regjeringen eiendom tre tjenester

Tilbyr totalt omsorg og gi tilbake tjenester til lokale myndigheter som opererer offentlig bolig og kontorbygg. Sett treet service slik at du kan bruke for kommende regjeringen kontrakter. Få på postlister motta varsler og forslagsforespørsler (anbudsforespørsler). Nettverk med lokale høgskoler og universiteter å fortelle dem om bedriften treet service. Tilby å gjennomføre seminarer og workshops. Opprette en database av deltakere til eventuelle tjenester.

"Gi tilbake" tjenester

Inkludere en community service "gi tilbake" komponent for bedriften. Du kan for eksempel forvandle parkbenker logger og plassere dem i urbane og lav inntekt samfunn. Utforske andre non-profit byråer som er aktivt involvert i forsøk på å revitalisere urbane områder med prosjekter som konvertere løkkene til urban hage områder.

Du kan kutte tømmer i stykker for speidere og kunst organisasjoner for å opprette kunstverk. Danne en koalisjon gruppe med andre treet serviceselskaper å øke mengden av trelast du har forbindelse med resirkulering og giveback. Arbeide med myndigheter å starte en juletre gård å lære skolebarn om skogbruk og business. Opprette pressemeldinger for å generere publisitet om din innsats og dine forretningstjenester samtidig.