Tre Sealer oppskrift

February 7

Tre Sealer oppskrift

Tre sealer brukes vanligvis til å beskytte tre flater og møbler. Tre brukes vanligvis i et hjem og er ventet å vare i mange år (spesielt vegger og gulv), tre sealer er viktig å bruke for å forlenge tre levetid. Sealer beskytter tre fra forhold som vil lett skade det, inkludert fuktighet, varme, direkte sollys, tørr luft og insekter.

Bruker

Tre sealer kan brukes på alle tre gjenstander og overflater for å forlenge levetiden på veden. Den gjør dette ved å skjerme wood fra blir fuktig og råtten fra overdreven fuktighet i atmosfæren og blir sprø, tørr og sprengning i varme og tørre forhold. Det legger et beskyttende belegg til alle tre overflater og avskrekker også insekter skade tre. Det finnes to typer sealer. Utvendig sealer er vanligvis tøffere og en bedre protectant mot elementene. En indre tre sealer er vanligvis mindre synlige når den brukes. Kommersielt produsert selfangere er ofte gjennomsiktig, men du kan også få farget tre selfangere.

Oppskrift

En enkel tre sealer kan gjøres hjemme bruker linfrøolje og mineral ånder blandet sammen i en stor container, vanligvis med en maling rørestang. Det spiller ingen rolle hvor mye av blandingen du planlegger å gjøre - bare sørg for å bruke to ganger så mye mineral ånder som du gjør linolje. Husk at en gallon av sealer blandingen vil dekke ca 300 kvadratmeter føtter på veden overflaten.

Når din ingrediensene er blandet, kan du enten bruke det med en kost rett fra beholderen som du blandet den i, eller du kan Hell blandingen i roller skuffen for bruk med en maling roller. Dette er vanligvis bare for store prosjekter som tetting vegger eller gulv.

Programmet

Før du bruker sealer på veden, sikre at overflaten er både tørre og rene av støv og rusk. Hvis dette ikke er tilfelle, enten sealer vil ikke fungere også eller endelige mål vil bli ødelagt.

For å teste om veden er tørr bla nok til å bli forseglet, litt vann på tre. Hvis vannet absorberes raskt av tre, er det tørre nok til å forsegle. Det er ikke, men hvis vann perler på overflaten av tre. Sealer bør brukes tynt og jevnt på veden. Du må bruke et andre lag med sealer, men dette bør bare gjøres etter den første lag med sealer har tørket helt.