Tre maling for utendørs bruk

June 19

Tre maling for utendørs bruk

Når utendørs tre er malt, om noe så liten som en stol eller like stor som en låve, er maling utsatt for de tøffeste forhold. Sol, vind, regn, sopp, malte varme og kalde alle ta knekken på overflater. Når du maler for utendørs, alltid velge en maling spesielt merket for utendørs bruk å få mest ut av din tid og penger. Disse malinger er utviklet for å håndtere utendørs værharde.

Vær

Sol, bryte vind og regn alle ned maling på overflater på ulike måter. Sol og vind også bestemme når du kan male som de kan hemme naturlig tørkeprosessen maling. Alltid lese din maling instruksjonene for å finne ut begge maksimums- og temperatur krav og velge en fortsatt dag å fullføre prosjektet, med mindre du gjør det innendørs. Regn kan forårsake peeling og buckling maling hvis tillatt i skogen bak malte overflaten. Derfor er tetting av alle synlige tre, inkludert endene av tømmer, nødvendig.

Temperatur

Temperatur forårsaker tre å ekspandere og kontrakten som gjør fuktighet i luften. Utendørs tre maling må være fleksibel nok til å gå med tre, i stedet for å være stiv og sprengning og avskallinger over tid. De strengere klimas oppturer og nedturer, desto viktigere blir dette varig maling jobb. Velg maling ved å lese på forskjellige merker og hva de har å tilby i maling liv i din bestemt klima.

Sopp

Relativ fuktighet eller mengden av fuktighet i luften, sammen med varme temperaturer fører sopp vekst. Sopp og mugg, vises som flekker, vanligvis mer dominerer på den ene siden av bygningen eller i områder bak trær og buskas oppleve begrenset luft bevegelse. Varme klima se ofte et større problem med dette enn de kjøligere, selv om ingen er immune. Velg utvendig maling med mildewcide eller sink oksid, som hemmer mugg vekst. Unngå de med linolje i basen. Latex maling er vanligvis mer sopp-motstandsdyktig enn oljebasert maling.

Nødvendigheten av maleri

Mange tror at å legge til et lag med maling forlenger livet av tre, men dette er en myte. Hvis ikke brukt riktig, eller hvis feil formuleringen brukes, kan maleri faktisk akselerere hastigheten av forfall i tre. Dette gjelder spesielt i tilfeller der tre ikke har vært ordentlig lukket og fuktighet er fanget bak maling overflaten, forårsaker råte. Weathered tre igjen bare er faktisk mye vanskeligere og ofte outlasts sine malte kolleger.