Tre hull Bad kraner & lekkasjer

February 5

Tre hull Bad kraner & lekkasjer

Tre-hull Bad kraner, noen ganger referert til som utbredt kraner, har to individuelt montert håndtak og en egen tut forsamling. Bortsett fra utseendet er kran design funksjonen en tilsvarende måte til tradisjonelle tappekran samlinger. Når en lekkasje årsaken, start med mulig årsak som tar minst tid til å kontrollere og rette, og deretter undersøke andre mulige årsaker. Hvis kranen lekker fremdeles, må det erstatte.

Vannforsyningen linje pakninger

Vannforsyning linjene fest hver tappekran valve's undersiden med en integrert mutter. Mellom ventilen og mutteren er en gummi eller nylon skive. Hvis vaskemaskinen er skadet, lekkasjer kranens undersiden. Slå kranen på og la vannet å strømme ut av tuten mens spissen av vannforsyningen linje med en lommelykt. Hvis du finner en lekkasje, koble linjen og erstatter vaskemaskinen. Slå av vannforsyningen før linjen med håndtakene under vasken. Hvis du ikke når linjen montering mutter med en tradisjonell skiftenøkkel, bruk en basin skiftenøkkel, som er spesielt utviklet for å fjerne monteringsmutterne fra trange steder. Vaskemaskinen ligger mutteren. Ta vaskemaskinen til hjem reparasjon center for å finne riktig størrelse utskifting.

Tappekran Valve pakninger

Hvis lekkasjen ikke kommer fra vannforsyning linjene, kan tappekran valve pakninger kreve erstatning. Hver ventil er passende utstyrt med to pakninger. Første pakningen kalles en O-ring og ligner en liten strikk. O-ring omgir den ventilhuset. Andre pakningen kalles en sete vaskemaskin og holdt mot bunnen av ventilen med en skrue. Snu vannforsyning av og fjerne skrue form håndtaket er midten, og deretter løfte håndtaket av ventilen avsløre en stor mutter kalt en pakking mutter. Skru mutteren pakking og løft ventilen av samlingen. Fjerne O-ring, skjærer seg gjennom det med verktøyet kniv. Fjerne skruen fra valve's bunnen utgivelser sete vaskemaskinen. Bruke litt varmebestandig fett på begge pakninger installert og deretter reassemble kranen.

Tappekran ventilseter

Hver tappekran valve skruene i et metall ventil sete. Innenfor ventil setet er flere tråder som sikker ventilen på plass. I tid corrodes ventil sete, noe som resulterer i vannlekkasje. For å adgang setet, fjerne kran ventiler. Kjøre fingeren rundt ventil setets overflate. Hvis setet føles grove, det mest sannsynlig forbindelsen og må byttes. Merk at det er en åttekantet-formet hull i ventil setets center. En sete fastnøkkel er spesielt design som passer innenfor dette hullet. Sett inn skiftenøkkel i midten av setet, og slå deretter skiftenøkkel i retning mot klokken, skru setet fra samlingen. Snurp sammen en eksakt erstatning på plass ved hjelp av sete skiftenøkkelen og montere kranen.

Erstatte tappekran montering

Noen ganger kan en tappekran boliger ha repareres, spesielt hvis boliger er svært gammel. Korrosjon i bolig forårsaker en lekkasje, kan små sprekker. Hvis kranen lekker fortsatt til tross for alle forsøk på reparasjon, kan du sitte igjen med ingen valg men erstatte bolig. Start ved å slå av vannforsyningen linjene, og koble deretter linjene fra husets undersiden. Store monteringsmutterne ligger mot Vaskens undersiden sikrer boliger til vasken. Fjerne mutteren og rocking boliger tilbake og skiller videre det fra perlen av rørlegger er kitt mellom huset og toppen av vasken. Løft kabinettet av vasken. Ta huset til hjem reparasjon center en erstatning, eller måle bolig hullets diameter i vasken for å finne en passende erstatning.