Tre gulvet Refinishing: Fargevariasjoner

July 9

Tregulv kan variere i farge på grunn av dårlig flekker teknikker eller fra direkte sollys. Det finnes flere løsninger på problemet ditt fargen variasjon; imidlertid må du først fjerne det avsluttende belegget på gulvet for å komme til den farge strøk av tre gulvet. Den gode nyheten er at du kan fastsette gulvets fargevariasjoner uten å måtte investere store mengder tid og penger.

Refinishing

Fjerne mål fra overflaten av gulvet. Hvis din fargevariasjon er begrenset til et lite område, og deretter fjerne bare området og fire ekstra inches rundt området. Bruk en sand skjerm for å fjerne overflaten av finish. Hvis området er mørkere enn resten av gulvet, deretter fjerne flekken til den naturlige tre. Bruke flere strøk med forskjellige fargede flekker på en skrap trestykke til du får den rette matchen; tre bør være det samme som ditt gulvet materiale - eik, furu og så videre. Tørk farge matchet flekken til området med en bomull klut, tillate flekken tørke en time og recoat etasje ferdig med polyuretan eller lakk spray i en boks.

Hvis hele gulvet har fargevariasjoner, må du fjerne hele gulvet finish og farge. Bruk et gulv polering maskin og en ledning sliping skiven for å fjerne finish og farge. Start med 60-korn wire, og 80 grus og endelig 120 grus. Når ferdig med gulvet og farge er fjernet, tørk på nye flekker med bomull filler. Tørk bort eventuelle overskytende flekk fra gulvet å hindre fremtidige fargevariasjoner. Vurder å bruke gel flekken for restaining gulvet. Gel flekken vil forhindre fargevariasjoner. Aldri la flekken på gulvet i mer enn to minutter. Når gulvet farge er fullført, helle ut glans, semi glans eller satin polyuretan ferdig på gulvet, og tørke det på gulvet med en lammeull eller skum applikatoren. Utføre to finish sliping med 220-korn wire skjermen mellom strøk.