Tre dekk konstruksjon Tips for spiker og skruer

October 30

Tre dekk konstruksjon Tips for spiker og skruer

Enten du bruker negler eller skruer å sette sammen tre dekk, gjøre velge maskinvaren dekk varer lenger og gir et tryggere miljø for deg og noen besøkende til ditt hjem. Størrelse og type skruen eller nagle for prosjektet kan avhenge av terrassebord materialer samt klimaet du bor. Husk å sjekke med lokale bestemmelser for dekk konstruksjon, nøyaktige spesifikasjoner varierer fra by, fylke og stat, men det kan være krav i ditt område om hvor mange festene er nødvendig per bord eller per lineær foten.

Fullfør

Dekk spiker og skruer kommer i en rekke utførelser som er utformet for å beskytte metall fra været. Standard karbon stål eller aluminium spiker og skruer kan korrodere når de kontakter trykkbehandlet tre, som er vanlig for dekk, på grunn av kjemikalier i skogen, så aldri bruker disse festene for behandlet terrassebord. Galvanisert eller anodisert skruer og negler er motstandsdyktig mot vær korrosjon og påvirkes ikke av press-behandlet. Rustfritt stål skruer kan brukes på ikke-behandlet redwood og sedertre, og er populære steder i nærheten av saltvann fordi de motstå korrosjon fra havet atmosfæren. Teflon-belagt dekk skruer har den ekstra fordelen av å være lettere å kjøre i skogen på grunn av belegget.

Skruene mot negler

Bruk skruer i fuktige områder der styrene må skiftes ofte; negler med ringed eller spiral shanks har et godt grep på tre og er ideelle for tørt klima der tre vil vare lenge, reduserer behovet for å fjerne maskinvare.

Størrelse og hodet

Velg skruer eller spiker minst 5/8 tommers lenger enn tykkelsen av tre du er festing, så bruke hvis du har en 1 1/2-tommers tykke dekk planke, minst en 2 1/8-tommers skruen eller nagle for å feste det sikkert. Skruer er hvilken hodet vanligvis kostnader og personlige preferanser. Phillips skruer er de vanligste, men lederne kan fjerne hvis driveren ikke er angitt til å stoppe hvis det oppstår for mye motstand. Fordi torget ledet skruer har ikke tynne linjer som kan fjerne, de kan være lettere å kjøre og vil ikke stripe hvis brukt riktig. Hvis prisen er en faktor, start med Phillips skruer, men holder noen firkantet hode skruene på hånden for tøffere flekker i skogen.

Pre boring

Boring pilot hull for din skruene vil ta litt ekstra tid, men det vil holde tre deles som du detaljert gjennom den. For å opprette pilothull, bore gjennom skogen og litt inn det vil koble til via en borekrone diameteren på skruen skaft uten trådene. Hullet lar skruen gå gjennom skogen lettere og reduserer presset på veden, men er tynne nok til å la tråder å få tak på veden.