Tre Container hagearbeid ideer

May 2

Tre Container hagearbeid ideer

Tre er et naturlig materiale som weathers med alderen, noe som gjør det til et flott valg for container hagearbeid. Mens teak sedertre og redwood er spesielt fuktighet - og værbestandig, holde inne sinn som fuktighet og eksponering mot elementene vil føre tre sakte oppløse. Beskytte din tre plantasjeeiere ved hjelp av fukt-bevis indre liners, og maling eller eller forsegle tre bruke et produkt som er trygt for planter.

Planter bokser og vindu bokser

Om store og firkantede eller lang og smal, er planter bokser og vindu bokser en klassisk Gartner stift. Når igjen naturlig og lov til å bli grå, værbitt, få tre plantasjeeiere en jordnær, woodsy følelse. Når malt i skarp hvit eller svart, låne de hagen din en aura av formalitet.

Halv fat

Halv fat kommer i forskjellige størrelser, men er vanligvis ganske store, og for sin størrelse, er relativt billige. Grunn av sin størrelse, kan du bruke en stor halv tønne for å holde et lite tre eller plante den med en rekke planter for å skape en miniatyr hage. Selv om halvparten fat er laget hovedsakelig av tre, hjelpe sine metall forsterkning stropper dem å tåle elementene. Du finner halv fat for salg på mange hjem og hage sentre.

Hul logger

En hul stamme gjør en sjarmerende og uventede planter. Legg en liner å holde jord på plass, så fylle en hul stykke kuttet loggen med jord, blomster og planter. Et annet alternativ er å planter blomster i en hule trestubbe som er fortsatt forankret i hagen din. Stump fjerning er dyrt, krevende arbeid og bruke stump som en planter kan forskjønne eyesore til du er økonomisk eller fysisk klar å takle fjerne stump.

Tre

Enten gamle eller nye, gjør en trekasse en rimelig og attraktivt planter boksen. Kasser malt trykt reklame eller dekket i sprukket, peeling maling, gir rikelig med shabby chicness for din hage eller terrasse.

Tre verktøy bokser

En enkel åpen-topped tre verktøyet boksen gjør en søt planter som kan sitte på toppen av en patio tabell eller potting benk. Denne stilen av verktøykassen ser spesielt sjarmerende når du angir en rekke små leire potter inni. Hvis du vil, fyll i leire potter med urter for en mini urtehage.