Tre blinde proffene & ulemper

December 21

Tre blinde er en type persienner. Disse blinde er bygget med vannrette slats som holdes på plass av en streng stigesystem. Slats kan justeres med en tilt wand å styre lys og personvern. En trekke ledning hjelper blinde løfte opp og ned. Mens beslutter å kjøpe tre blinde, bør du vurdere fordeler og ulemper.

Typer

Wood blinds kommer i en rekke stiler og farger. Disse blinde er tilgjengelig i ulike tre flekker som mahogny, lys furu til mørk valnøtt og kan selv være malt hvit. Noen blindlokker finnes i bambus, som består av tett vevet bambus. Det er en mindre dyr alternativ tilgjengelig som faux tre persienner som ser og føles som tre, men billigere. Tre blinde er også tilgjengelig i tre slats.

Proffene

Tre blinde kan tilpasses nesten alle interiør på grunn av deres tidløst, klassisk utseende og se elegant i nesten alle rom. Disse blinds kan være forbundet med gardiner eller valances. Blindene kan snitt til størrelse og kommer i en rekke slat størrelser som varierer fra 1 til 3 inches i bredde til personvern og lys. De robuste, men er relativt enkle å installere.

Ulemper

En nedsidebeskyttelse til tre blinde er prisen, og avhengig av tre som brukes, kan de være ganske dyrt. Også kan ikke tre blinde brukes i rom med høy fuktighet som bad eller kjøkken fordi dampen kan deformere eller visne blindene. Faux eller vinyl blinds ville være et bedre valg for disse rommene. Tre blinde er også ganske tunge, og kan ikke være et praktisk valg for stort eller stort windows fordi de kan synke.

Historie

Tre blinde ble først oppfunnet på 1700-tallet, og ble konstruert fra slanke slats av tre. Disse vindusbehandling tillatt lys og luft inn mens forebygge høy varmen kommer. Dag, er tre blinde et populært alternativ til plast eller metall.

Betraktninger

Selv om tre blinde er dyre, de vanligvis vare lenge hvis de er riktig bekymre for og vedlikeholdt, og de krever mer forsiktig enn andre blindene. Tre blinde kan ikke rengjøres med vann eller vaskemiddel eller de kan fordreie. De bør rengjøres med en myk klut og en myk vakuum vedlegg å fjerne støv. Gni en tørketrommel ark på tre blinde kan hindre støv buildup.