Tre blekemiddel alternativer

May 14

Tre blekemiddel alternativer

Mange standard tre blekemidler produkter er kjemisk basert og svært etsende. De må brukes med forsiktighet hindre skade omgivelsene og minimere skader på eksponert hud. Enten du forbereder gamle tre refinishing eller vaske dekk, finnes alternative produkter som gjør jobben tryggere og mer miljøvennlig.

Bleking tre

Refinishing tre kan innebære å males eller restaining det en annen farge eller stripping det av alle farger, som i hovedsak gir deg et blankt lerret å begynne på. Bleking kan gjøres for å eliminere ufullkommenheter som knop eller skjemmende korn merker eller fjerner du noen eller alle tre farge og tegninger. Graden av farge stripping dikterer hvor mye blekemiddel og hvor lang tid prosessen tar. Alle typer tre blekemiddel er effektive, men bare en prosess som involverer natriumhydroksid og hydrogenperoksid fjernes alle tre 's naturlige farge. Alternativer til disse potensielt farlige produkter består av naturlige ingredienser som sitronsyre og alkalines kombinert med miljøvennlig milde vaskemidler.

Bruke Alternative produkter

Fordi alternative produkter som Brite & Clean eller Sun Frog etterlater ingen etsende rester etter bruk, kan de være grundig skylt av med rent vann ved hjelp av en strøm skive eller hageslange. Som med konvensjonelle tre blekemidler, kan tre tørke helt for å finne ut hvor godt løsningen arbeidet og før sliping eller bruke maling, beis eller lakk. Alternativ tre rengjøringsmidler inneholder kjemikalier som finnes i tradisjonelle tre blekemiddel, inkludert natriumhypokloritt, bedre kjent som klor, natriumhydroksid eller kaustisk soda, hydrogen peroxide og oksalsyre. Som deres tradisjonelle motparter er gjentatt bruk av de alternative produktene noen ganger nødvendig for å oppnå den ønskede fargen eller effekt.

Vask tre

Tre utsatt for elementene trenger spesiell oppmerksomhet, og produkter er tilgjengelig for dette formålet. Sollys, varme, fuktighet og rusk som løv alle ta knekken på utvendig konstruksjon som dekk eller tre fasader. Sollys og varme misfarges tre, og fuktighet oppretter flekker og fremmer veksten av mugg og sopp. Rusk flekker og setter scenen for forfall. Bleach-fri formler som Clean & Brite fjerne smuss og flekker fra tre og drepe bakterier som multipliserer raskt i korn og sprekker skjemaet på grunn av været eksponering.

Tre strippere

Kleen-bånd, bånd og Brite er blant kraftigere blekemiddel-fritt alternativ formlene utviklet for å gjenopprette tre til sin opprinnelige, prefinished tilstand. Består hovedsakelig av høyere konsentrasjoner av sitronsyre, går de utover bare rensning tre og fjerne alle spor av gamle ferdig, rester, skitt og oljer som har jobbet seg inn i korn. De også fjerne flekker og misfarging varme og sollys. I noen tilfeller bør slike sterke produkter brukes i mindre mengder, resultatene kan raskt gå utover de ønskede effektene. Som med alle slike produkter, er det viktig å lese og følge alle instruksjonene nøye for å få de beste resultatene.