Tre barnehager rot beskjæring utstyr

September 26

Tre barnehager rot beskjæring utstyr

Trær overført av barnehager kan dyrkes i bakken eller beholdere. Når et tre outgrows sin container eller behov å bli transplantert fra bakken, må røttene beskjæres. Bruk av riktig beskjæring vil redusere rot skade.

Beskjæringssakser

Håndholdt beskjæringssakser kalt omkjøringsvei saks er den beste hagesaks bruke til fine rot kutt. Omkjøringsvei hagesaks gjør en kutting kutt som er ren og ikke trekke på roten. De kan kjøpes på mest hagearbeid eller hjemme forbedring butikker. Unngå håndholdt ambolten pruners, som er mer sannsynlig å rippe enn kutt røttene.

Spade

Trær allerede i bakken må være gravd ut før sine røtter kan beskjæres. Hvis treet er liten nok, kan du bruke en skarp spade blad for å grave en sirkel rundt treet. Ved hjelp av en spade vil sikre at røttene kuttes renslig, med minimal rive eller ripping. Velg en spade med en smal hylle å sette foten på toppen av bladet. Dette vil tillate deg å bruke din kroppsvekt tvinge bladet i bakken i en rask bevegelse.

Beskjæring

Større trerøtter kan kreve beskjæring beskjæring. Beskjæring er store beskjæringssakser, ofte med liten blad festet til to lange håndtak for bedre innflytelse og makt når. Beskjæring er best for røtter som er større enn 2 inches i diameter. De kan også brukes til å rense grener.