Tre African edderkopper

December 8

Tre African edderkopper

Afrika er vertskap for en rekke edderkopper og insekter. Det er visse edderkopper som finnes hovedsakelig i trær, busker og planter. Bare noen afrikanske edderkopper er giftige og en trussel for mennesker.

Identifikasjon

Arandeidae familiemedlemmer er kjent som orb-web edderkopper. Denne familien av edderkopper varierer i farge og form. Orb-web edderkopper er mestere i kunsten å kamuflasje og er ikke skadelig for mennesker. En annen art av treet edderkopp leve i Afrika er Thomisidae eller krabbe edderkopp. Denne edderkoppen er utmerket til å skjule utseendet og er oftest funnet i planter eller busker. Krabbe edderkopper ligne krabber og de går i en sidelengs bevegelse. Denne arten av afrikanske edderkopp er ufarlig for mennesker.

Funksjonen

Tre African edderkopper er nyttig rundt hjem og hage. Eliminere insekter og skadedyr er en viktig funksjon av edderkopper. Holder ikke-giftige edderkopper i hjemmet reduserer skadedyr som skade planter.

Advarsel

Mens de fleste typer tre African edderkopper ikke er giftige, det er noen som utgjør en trussel mot mennesker. Bavianer edderkoppen finnes i Afrika og en aggressiv art som leverer nevrotoksiske gift når det biter. Bavianer edderkopp biter forårsake brenner på stedet av bit, oppkast, svakhet og sjokk, men er ikke vanligvis fatal. Forhjulsopphenget edderkopper er giftige afrikanske edderkoppene som kan drepe et menneske fordi sin bit inneholder nevrotoksiske gift.