Trapp rekkverk Design

May 26

Trapp rekkverk Design

Det finnes en rekke trapp rekkverk når du installerer en hjemme. Sikkerhet er alltid den største bekymringen når du kobler en trapp rekkverk, men innredningen er betydelig, også. Vurdere ditt budsjett og dine snekker ferdigheter, og bestemme om du vil legge ved din egen rekkverk eller ansette en entreprenør til å gjøre dette. Vurdere mange alternativene du har.

Materialer

Det er mange alternativer trapp rekkverk design; vanligste er laget av tre, smijern eller rustfritt stål. Det er flere unike design, som glass rekkverk. Faktiske skinnen du tak er av tre, men i stedet for spiler er store buede eller rette biter av uknuselig glass. Disse tillate folk å se gulv over og under.

Spiler

Spiler er en betydelig del av trapp rail design. Stilen på trappen er vanligvis gjennomført mer av spiler enn rekkverket selv. De kan være utilitaristisk eller utsmykkede. Noen tre spiler er intrikat hånd skåret. Spesialist bør installere smijern spiler.

Spiler støtte hånden ut, hindrer deg i å falle.

Design

Unik matchende spiler og rekkverk ofte gjør mest attraktive design. En eik rekkverk og trapp flankert av detaljert smijern spiler er kontrast som er stilige og funksjonelle.

Moderne hjem har ofte rustfritt spiler med elegant tre rekkverk malt svart eller hvitt. Rene, skarpe utseendet til disse rekkverk blanding med minimalistisk innredning.

En trapp rekkverk laget av massivt tre legges til verdien av hjemmet, som muligheten til å male eller flekker det åpner for betydelig allsidighet.