Transportabel Duct renere vs lastebil Mount Duct renere

May 11

Environmental Protection Agency sier at inneluft kan være 70 ganger mer forurenset enn uteluft. Rengjøring din HVAC-rørledninger kan være gunstig for deg og din familie. Fjerne allergener som støv, skitt, mold og rusk fra ditt hjem rørledninger kan og hindre disse allergener sirkulerte i hele huset ved oppvarming og kjølesystemer.

Miljøgifter

Innendørs luftforurensning er en alvorlig helsefare som kan påvirke mange mennesker. EPA anbefaler å få ditt kanaler renset hvis du har en betydelig mengde mold vekst, hvis ditt kanaler er befengt med insekter eller gnagere eller hvis de er tett med en av støv eller skitt, disse tingene forårsake helseproblemer når de er pustet inn. Også, skitt og rusk kan påvirke ytelsen til HVAC systemet, så kan du vurdere duct rengjøring som periodisk vedlikehold til systemet.

Typer

Hvis du vurderer å få ditt kanaler renset, vil du velge et selskap som er godkjent av den nasjonale Air Duct rengjøring Association (NADCA). Ikke anta at alle bedrifter er like kunnskapsrik. Det finnes to metoder brukt i rengjøring rørledninger. Den første måten er med en bærbar duct rengjøring enhet. Den andre metoden bruker en lastebil-monterte duct renere.

Transportabel Duct rengjøring enheter

En bærbar duct rengjøring enhet er en kraftig vakuum som hentes inn i hjemmet. Den kan flyttes fra rom til rom å feilfri alle kanalen arbeidet. Den har en lang slange med sterk pensel til slutt. Det skraper smuss og rusk fra veggene av kanaler og suger dem til den bærbare enheten. Det inneholder et hepafilter som fanger 99 prosent av allergener.

Lastebil montert Duct rengjøring enheter

En lastebil-monterte duct rengjøring enhet har et kraftig vakuum som er montert på en lastebil. Det har også lange slanger som kjøres gjennom rørledningene fjerne støv og rusk. En forskjell mellom to er at beholderen som samler allergener ligger utenfor hjemmet.

Betraktninger

Hovedforskjellen mellom to er i kraft av enhetene. En lastebil-monterte duct renere er kraftigere enn en bærbar enhet. Dens sugeeffekt er rundt 12 000 kubikkfot per minutt (CFM) bevegelse i luften. Den bærbare air duct renere kan bare dra i ca 2000 CFM. En annen stor fordel av Lastebil-monterte vakuum er at de skadelige forurensningene pakkes ut av huset. Med bærbare enheter holdes forurensende stoffer i huset til entreprenøren blader. Hepafilter blokkerer 99 prosent av forurensende stoffer, men det betyr at 1 prosent av forurensende stoffer går tilbake i luften.

Kostnader

According til EPA, fra 2010 varierer kostnadene med duct rengjøring fra $450 til $1000. Lastebil-monterte duct rengjøring er dyrere, vanligvis doble som en bærbar enhet, men det er mye mer effektiv og effektiv. Vil du få en skriftlig anslag før arbeid er gjort.