Trær til å skyggelegge et hus

June 20

Trær til å skyggelegge et hus

Planting skyggen trærne er en naturlig og økonomisk måte å redusere oppvarming og kjøling kostnader. I tillegg til å legge isolasjon, forbedre skyggen trærne et område med farge, størrelse og form. Eksperimenter med forskjellige typer skyggen trærne legge til visuelle landskapsarbeid. For å få de beste resultatene, finne den formen og størrelsen du trenger, og velg riktig skygge treet.

Trefigurene

En avrundet treet har en uniform figur som er omtrent så bredt som det er høyt. De fleste bartre eller evergreens er pyramide formet med brede bunn og trange toppen. Den vanligste formen på store trær er oppreist, som er høyere enn den er bred.

Amerikanske bøk

Kongelig og store, stående amerikanske bøk er en hardfør tre som vokser 40-80 fot høy. Den tykke grener ser bra trimmet eller beskåret. Men på grunn av sin lav vekst grener, vil blomster ikke vokse under den. American bøk er motstandsdyktig mot de fleste insekter og sykdommer, noe som gjør det til et godt valg for en stor skygge treet.

PIN eik

En pin eik er en attraktiv, pyramide-formede treet med blader som slår scarlet høsten. Modnes en pin eik gjennomsnitt 70 fot høy, som er en utmerket høyde som en god windbreak. Denne eiketre vokser ikke i alkalisk eller leire jord med høyt pH-nivå, men det er hovedsakelig sykdom.

Kinesisk Elm

Av middels høyde, 25 til 35 fot, gjør hurtig voksende kinesiske elm god skygge i fem år. Runde i form, er det ideelt som en skjerm mens tregere voksende trær modne. Kinesisk elm har liten, kompakt blader; og sine slanke grener trim beste med hånden sager.

Norge lønn

Et vanlig plantet tre på grunn av sin rett bagasjerommet, Norge maple når 25 til 40 fot. Mest gratis fra sykdom og insekter, sin tykke blader slå gull i høst. Sakte voksende maple er en oppreist treet som kan leve i mange år.

Mayten

Mayten er et ideelt valg når en liten skygge treet, opp til 25 fot høy, er nødvendig. En avrundet treet, mayten har delikate, lysegrønn blader på hengende grener som gir det en gråtende form. Nesten problemfri gratis å vokse i varmere jordsmonn, det ikke overleve i kaldt klima. Mayten har ingen blomstene, men dens nær perfekt form gjør det et attraktivt, dekorative skygge treet i noen landskapsarkitektur.

Sweetshade

Sweetshades små, duftende blomster blomstrer på forsommeren. Det er et raskt voksende men lite tre når ca 20 fot høye i fire til seks år. Sweetshades rund form er mer slanke enn de fleste små skyggen trærne, noe som gjør det til et godt valg å plante i smale områder.