Trær som kaster alle år

February 21

De fleste av oss nyte vår skyggen trærne om sommeren, men vi vet at når høsten kommer, vi vil være raking opp bladene fra våre verft. Trær som kaste alt av bladene samtidig kalles løvtrær. Evergreens er trær som konsekvent beholde minst noen av bladene. Hva mange ikke vet er at evergreens også løvene, og de gjør det hele året.

Pågående Shedding

Trær som kaste hele året gradvis miste gamle blader som nye blader erstatte dem. Dette er vanligvis så subtil at du ikke kanskje engang merke til treet mangler noen blader. Hva du kan se en haug av døde blader under treet, selv om treet er dekket med friske blader, eller et teppe av brun nåler under (kjegle-produserende) bartre. Denne prosessen er helt normalt og er ikke noe å være bekymret, selv om det kan gjøre en pågående rot, avhengig av det bestemte treet gjør blodsutgytelse. Fern pines, for eksempel er utmerket eviggrønne skyggen trærne, men de kan være ganske rotete.

Bartrær

Bartrær er lett identifiserbare etter nålen skjellaktige løvverk. De inkluderer furu og Gran trær, begge er populært brukt som juletrær. Faktisk vet alle som har hatt en levende juletre at disse trærne virkelig løvene. Treet kan kaste en liten prosentandel av bladene som år utvikler seg, eller det kan miste så mye som 50 prosent av løvverk. Noen barskog evergreens kan holde noen av bladene på treet til 20 år, selv om det fortsatt mister resten av bladene hvert år. Det spesifikke beløpet av shedding varierer etter art.

Bredbladet Evergreens

Bredbladet eviggrønn trær kan også kaste hele året. Magnolia, som er verdifulle for deres store blomster, løvene på en kontinuerlig basis. Guavas, som er noen ganger vokst som ornamentals, er også Bredbladet evergreens som kaste hele året. Som med bartrær, er dette ikke vanligvis indikativ av et helseproblem, men heller en normal del av treets livssyklus.

Betraktninger

Det er ikke bare eviggrønne trær som kaste hele året. Løvtrær kan kaste hele året hvis de ikke er sunt. Bladene som er befri fra et tre i en tid når de ikke er normalt utgyte indikerer at treet har et helseproblem. Trær som er syke, lider av ugunstige miljøforhold (som tørke) eller lider et insekt skadedyrangrep kan kontinuerlig slipp blader. Dette kalles tidlig leaf fall kan skje når som helst på året.