Trær som er god uforstyrret skjermer

February 19

Trær som er god uforstyrret skjermer

Personvern skjermer kommer i alle former, størrelser og materialer, men ingenting slår trær for visuell appell og enkelt vedlikehold. Plantet langs en innkjørsel, linje eller rundt bassenget eller lanai, vil de gi skyggen duft og atmosfære samt personvern. Trær vare lenger enn de fleste typer menneskeskapte gjerder hvis du plante riktig type og motstå impulsen til å plante dem for tett sammen. Unngå planting willows eller poplene som en privat skjermen. Om de vil raskt blokkere utsikt, de er kortvarige, deres tre er sprø og sine røtter vil kvele kloakk og vannrør.

Bartrær

Bartre kan opprette en ugjennomtrengelig privat skjermen hele året. Plante en blanding av hemlock, hvit furu- og Norge for ulike teksturer og nyanser av grønt. Hemlocks delikate filialer og myke nålene av hvit furu gjør en fin kontrast med strittende, dype grønne av Norge Gran. Plante disse trærne ikke mindre enn 12 fot fra hverandre, og de vil bli en tett, duftende privat skjermen langs en oppkjørselen, fortau eller eiendom. Bartre gir også en utmerket windbreak mot snødrev.

Evergreens

Tuja, holly, sypresser og sedertrær er kun evergreens som kan brukes for personvern screening som fortsatt lar noen luft gjennom. Hvis du vil tetthet, plante en rekke tuja syv fot fra hverandre. For en stikkende skjerm som har bær for fuglene om vinteren, er amerikanske holly et godt valg. Sypresser og sedertrær trenger minst 10 fot plass i hver retning og rik jord med god drenering å overleve. De vokser skal det høyeste av denne gruppen---så høyt som 30 til 50 fot.

Blomstrende trær

Blomstrende trær vil ikke gi deg en fire-sesongen privat skjermen, men hvis riktig beskåret, deres filialer blir tett nok vinteren å tilby noen beskyttelse. Magnolia, japonica og linden ispedd crape myrtle, laurel og cryptomeria tilbyr tre sesonger verd av blomster, bred, skinnende løv og ulike teksturer av bark. Unngå plante disse trærne mindre enn 20 fot fra et svømmebasseng med mindre du kan tømme bassenget og dekke det i høst å holde falle bladene.